Trucuri de machiaj care îți vor face viața mai ușoară

De Consuela Stratulat, pe

Când vine vorba de machiaj, nu prea ai cum să afli totul. Indiferent că știi să faci un „smokey eyes” fără cusur sau abia reușești să aplici fondul de ten, sunt câteva trucuri de machiaj care îți vor face viața mai ușoară.
Tranfromă un creion de ochi clasic în gel cu ajutorul unei brichete. Ține pentru o secundă vârful creionului pe flacără, iar apoi lasă-l să se răcească 15 secunde. Își va schimba imediat consistența și va fi mai ușor de aplicat.
Folosind un creion alb, trasează o linie pe pleoapa superioară. Orice nuanță de fard va ieși, astfel, în evidență.
Desenează simbolul hashtag în colțul ochiului, apoi întinde-l, pentru un efect instant de smokey-eyes.
Folosește o lingură, atunci când aplici rimelul, pentru a evita întinderea lui pe pleoape. Ține lingura cu partea interioare spre pleoape și dă-te cu rimel. Vei observa că rimelul care este în exces va rămâne pe lingură și nu pielea ta.
Dacă rimelul tău preferat s-a îngroșat, adaugă soluție salină și va fi ca nou. Dar ține cont de faptul că nu trebuie să folosești rimelul mai mult de trei luni, pentru că, după această perioadă, peria pe care o treci prin gene ar putea fi plină de bacterii.
Dacă vrei să îți întorci genele mai ușor și să reziste mai mult, încălzește ondulatorul la uscătorul de păr, înainte să-l folosești.
Pentru mai mult volum, aplică pudră transparentă pe genele date cu rimel. Aceeași pudră o poți folosi pentru ca rujul să reziste mai mult pe buze.
Dacă ești înnebunită după culoarea unui fard de pleoape și o vrei și pe buze, îți poți face propriul luciu de buze. Amesteci pudra cu un balsam fără culoare și obții un gloss personalizat.
Ascunde cearcănele și pungile de sub ochi, aplicând în mod profesionist corectorul. Cea mai bună metodă este să creezi un triunghi cu baza spre pleoape și vârful spre obraz. Această formă acoperă orice roșeață din partea de jos a ochiului și din părțile laterale și creează iluzia că fața ta este întinsă și luminoasă.
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!