4 trucuri de frumuseţe pe care bărbaţii le adoră

De Diana Sorescu, pe

Machiajul este o armă de seducţie fantastică, asta dacă ştii să te pui în valoare. La fel coafatul. Iată 4 trucuri de frumuseţe care înnebunesc bărbaţii! Încearcă-le!

Tipsuri de beauty

 
Atunci când se uită la o femeie, bărbaţii se focusează pe sâni, fund şi…buze! Încearcă să le faci cât mai voluptoase ca să îţi cucereşti partenerul. Cum? Cu o mască de gomaj pentru buze, un balsam hidratant, un creion contur şi un ruj roşu vibrant. Aceasta nuanţă este ca un magnet, fascinează şi hipnotizează în acelaşi timp.
 
Megan Fox a adoptat un look de felină, cu piele caramel, păr umed, dat pe spate şi un ruj roşu pasional!
 
Bărbaţii adoră look-ul ingenuu, de fetiţă răsfăţată, aşa că un machiaj natural şi o coafură de copiliţă cuminte o să-i dea gata! Inspiră-te de la Olivia Palermo şi fă-ţi nişte bucle cuminţi, apoi prinde-le în coadă.Pe buze- gloss, blush piersiciu, la ochi- mascara şi un fard pal. O să atragi priviri!
 
Zâmbetul este cheia succesului. Nu-i aşa că Eva Mendes este irezistibilă? Pentru asta, apelează la mici trucuri pentru albirea dinţilor şi la un ruj cremos, într-o nuanţă rozalie. E un pont clasic, ce dă rezultate!
 
Bărbaţii adoră părul unei femei, şi sunt mereu atenţi la stilul de coafat. Aşadar, descoperă-ţi latura mai sălbatică, mai provocatoare, şi poartă părul cu super-volum, exact ca Jennifer Lopez!
 
Tot ce trebuie să faci este să îţi usuci podoaba capilară cu ajutorul unei perii mari sau să îţi pui părul pe bigudiuri şi apoi să îl tapezi puţin. Un fixativ bun şi o spumă pentru volum te vor ajuta!
 
Acest stil merge de minune cu un machiaj de zeiţă, în tonuri calde, de bronz şi auriu.
 
Cucereşte-ţi alesul cu ponturi de beauty! Tu pe care le vei pune în practică?
 
4 trucuri de frumuseţe pe care bărbaţii le adoră
 
Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!