Cum îţi poţi face buzele să pară mai groase

De Sandra S., pe

Femeile cu buze mari par mai senzuale în ochii bărbaţilor, dar din păcate nu toate avem acest noroc. Uite ce să faci ca să ai şi tu buzele mai groase:

Exfoliază

Şi buzele au nevoie de un mic tratament de exfoliere din când în când. Ca să le faci să pară mai umflate, foloseşte o periuţă de dinţi cu peri moi, pe care o umezeşti înainte. Freacă-ţi buzele cu mişcări circulare, fără să apeşi prea tare pe periuţă, timp de 2-3 minute.

Contur pentru buze

Găseşte o culoare cât mai apropiată de cea a buzelor tale pentru a desena conturul. Specialiştii în make-up îţi spun că este în regulă să mergi cu conturul un pic în afară, ca să dai senzaţia că sunt mai mari.

Rujuri în nuanţe naturale

Acum este momentul să foloseşti un ruj cât mai natural şi să te fereşti cât se poate de culorile tari – dacă îţi faci conturul în afara buzelor, evită nuanţele puternice pentru că scot totul în evidenţă.

Culori mate

Un ruj mat este mai bun decât unul glossy, pentru că ascunde mai bine faptul că te-ai dus un pic în afara buzelor. Iar dacă vrei totuşi să foloseşti şi un gloss, dă-l doar pe mijlocul buzelor, nu pe întreaga mărime.
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!