Cele mai frumoase coafuri şi machiaje de la Oscar

De Andreea Catrina, pe Ultimul update Vineri, 25 februarie 2022, 11:52

Apariţiile de pe covorul roşu, de la Premiile Oscar 2015, ne-au surprins în mod plăcut! Vedetele au optat pentru look-uri mult mai elegante ca până acum, coafurile şi machiajele au fost impecabile, şi multe dintre apariţii ne-au dus cu gândul la farmecul de mult apus al Hollywoodului. Iată care au fost vedetele care ne-au plăcut cel mai mult:

Dakota Johnson

Actriţa din “50 Shades of Grey” a ales un machiaj clasic, dar foarte elegant şi feminin, iar ca şi coafură a optat pentru o coadă simplă. Şuviţele rebele şi bretonul foarte trendy i-au evidenţiat foarte frumos trăsăturile feţei, iar look-ul ei final a fost unul de nota zece.

dakota johnson

Gwyneth Paltrow

Gwyneth a arătat impecabil, ca de obicei! Cu părul perfect drept, cu un machiaj natural, în tonuri de roz, şi o rochie în aceeaşi nuanţă de roz-pudrat, actriţa a fost una dintre cele mai frumoase apariţii ale serii.

Gwyneth Paltrow

Rita Ora

Foarte mult ne-a plăcut şi look-ul Ritei Ora! Look-ul, căci ţinuta a lăsat de dorit. Cu o coafură în stil masculin, wet-look, şi un machiaj cat-eyes, Rita a reuşit să ne surprindă plăcut.

rita ora

Jennifer Lopez

Dacă ar fi renunţat la fardul de pleoape închis la culoare şi ar fi ales o nuanţă mai proaspătă, J.Lo ar fi arătat perfect. Cu toate acestea, look-ul ei a fost unul reuşit, iar coada înaltă pe care a ales-o i-a şters cel puţin cinci ani de pe chip.

Jennifer Lopez

Kerry Washington

Eroina serialului “Scandal” a arătat şi ea minunat. Bobul stilizat, gene lungi şi rujul roz i-au evidenţiat trăsăturile frumoase ale feţei şi au făcut-o să strălucească pe covorul roşu.

kerry washington

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!