Florin Busuioc a suferit un infarct. Actorul a fost operat de urgență

De Oana Dinu pe 07 noiembrie 2018
Citește și:

Florin Busuioc a fost transportat în stare gravă la spital, după ce i s-a făcut rău la sfârșitul spectacolului pe care îl susținea la Craiova. Actorul a fost operat de urgență.

Florin Busuioc, în vârstă de 56 de ani, se afla la Craiova și imediat după ce s-a încheiat piesa de teatru Central Park, în care a jucat pe scena Filarmonicii Oltenia, i s-a făcut rău, conform Libertatea.ro.

Actorul a acuzat faptul că nu mai poate respira și a vrut să iasă la aer, dar s-a prăbușit pe un scaun. A fost nevoie de mai multe manevre de resuscitare pentru ca paramedicii să-l stabilize pe prezentatorul TV.

Florin Busuioc a suferit un infarct

Actorul a suferit un infarct și a fost transportat la Spitalului Județean, acolo unde a fost operat de urgență pentru a i se monta un stent. Intervenția chirurgicală efectuată de doi medici chirurgi s-a încheiat cu succes după o jumătate de oră. Momentan, Busu nu poate fi transportat la o unitate medicală din București și rămâne sub supravegherea echipei medicale de la Craiova.

Florin Busuioc, cel mai bun prezentator din Europa

Florin Busuioc a debutat în televiziune în 1996, cu emisiunea Dăruiești și câștigi, dar rubrica meteo pe care o prezintă în fiecare dimineață în cadrul Stirilor Pro Tv este cea care l-a consacrat. În 2010, a fost desemnat  de Societatea Europeană de Meteorologie „Cel mai bun prezentator meteo al anului din Europa”.

Chiar dacă televiziunea i-a adus notorietate, Busu este și actor, acesta jucând de-a lungul timpului în mai multe piese de teatru, dar și în filme.

Florin Busuioc a fost căsătorit de două ori și are trei copii, un băiat, Florin Jr., și două fete, Natalie și Catinca.

Gest fără precedent al Reginei Elisabeta a II-a. Pe cine a invitat în reședința sa de Crăciun

Angelina Jolie și Brad Pitt, proces pentru custodia copiilor

 

 

Povestea frumoasei polițiste care dirijează circulația în Piața Victoriei din București

Povestea frumoasei polițiste care dirijează circulația în Piața Victoriei din București