Ce vedem în weekend la TV

De Unica.ro pe

În programul TV din această seară, avem, la PRO CINEMA, o animaţie japoneză de excepţie. Sâmbătă, la Acasă, putem vedea…
… „Jurnalul”, una dintre cele mai emoţionante pelicule de dragoste realizate în ultimii ani, cu Ryan Gosling şi Rachel McAdams, iar duminică, tot la Acasă, personajul interpretat de Chris O’Donnell are la dispoziţie 24 de ore să îşi găsească o soţie, în „Burlacul”.

Vineri: Naşii din Tokyo, 22.15, PRO CINEMA

Este Crăciunul în Tokyo, Japonia, iar trei cerşetori: Gin (voce: Toru Emori), un bărbat de vârstă mijlocie, Hana (voce: Yoshiaki Umegaki), un travestit, şi Miyuki (voce: Aya Okamoto), un fugar adolescent, găsesc un bebeluş abandonat prin gunoaie. Hana, travestitul care visează să fie mamă, îi convinge pe ceilalţi să păstreze copilul peste noapte. A doua zi, folosind o chieie pe care au găsit-o asupra bebeluşului, încearcă să dea de urma părinţilor.

Sâmbătă: Jurnalul, 20.30, ACASĂ

Un bărbat îi citeşte dintr-un jurnal unei femei într-un azil de bătrîni. Povestea pe care o citeşte este viaţa a doi tineri, Allie Hamilton şi Noah Calhoun, care se întîlnesc într-o seară la un carnival. Ei sunt despărţiţi de părinţii lui Allie, care nu îl acceptă pe Noah din cauza poziţiei sociale inferioare şi o mută pe Allie din localitate. După ce aşteaptă ani de zile o scrisoare de la Noah, Allie se logodeşte cu Lon, un soldat tînăr şi de familie bună. Ani mai tîrziu, Allie se întoarce şi îşi dă seama că încă îl mai iubeşte pe Noah. Acum ea trebuie să aleagă între el şi logodnicul ei.

Duminică: Burlacul, 20.30, ACASĂ

Nepot de multimilionar, Jimmie (Chris O’Donnell) este pe punctul de a intra în posesia unei moşteniri fabuloase. Testamentul bunicului său prevede însă ca Jimmie să primească banii la vârsta de 30 de ani şi numai dacă e însurat. Bărbatul intră în panică pentru că va împlini vârsta respectivă peste… 24 de ore. Iar despre căsătorie a discutat doar în treacăt cu iubita lui (Renée Zellweger) care refuză să se mărite din interes. Mai multe recomandări şi un program TV complet găsiţi pe tvmania.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro