Ce vedem în weekend la TV Ce vedem în weekend la TV

De Erika Chivu pe

În programul TV din această seară, îi avem pe George Clooney şi pe Brad Pitt, în filmul „Unsprezece plus una”…
… continuare a filmului „Ocean’s 11”. Sâmbătă, Ryan Reynolds este personajul principal al unei comedii romantice deosebite, „Desigur…poate că…”, iar duminică, Halle Berry este o jurnalistă de investigaţii implicată într-un caz de crimă.

Vineri: Unsprezece plus una, 22.45, PRO TV

„Ocean’s 11” a încasat peste 180 de milioane de dolari în 2001, aşa că era de aşteptat ca producătorii să realizeze o continuare. Și, pentru că actorii şi regizorul s-au înţeles foarte bine, toată lumea a acceptat să facă al doilea film. Povestea continuă la trei ani după evenimentele din „Ocean’s 11”. Deşi au furat 160 de milioane de dolari de la un cazinou din Las Vegas, Danny Ocean (Clooney) şi Rusty Ryan (Pitt) au din nou probleme cu banii. Ca să le rezolve, fac ce ştiu ei mai bine: pun la cale un alt jaf. Ei pleacă la Roma, să fure un ou Fabergé inestimabil. Problema e că pe acelaşi ou a pus ochii şi un alt hoţ notoriu, Francois Toulour (Vincent Cassel). Acţiunea este complicată şi de frumoasa Isabel (Catherine Zeta-Jones), o fostă iubită a lui Rusty, acum agent Interpol, care îi urmăreşte şi pe acoliţii lui Ocean, dar şi pe Toulour.

Sâmbătă: Desigur…poate că…, 21.00, CINEMAX

Este genul de comedie romantică despre care nu ţi-e ruşine să spui că ţi-a plăcut, afirmaţie tot mai greu de făcut în ultima vreme. Filmul este o comedie/dramă romantică ce găseşte un teren de mijloc între pună dispoziţie, protagonişti simpatici, o poveste bine scrisă şi un final clişeistic, care, totuşi, dă bine. În centrul poveştii se află Will Hayes (Ryan Reynolds), care tocmai a primit hârtiile de divorţ, şi fiica lui, Maya (Abigail Breslin). Puştoaica are multe întrebări şi vrea să afle cum s-au îndrăgostit părinţii ei. Filmul ia, astfel, forma unei poveşti, în care Will schimbă numele eroilor, pentru a ne lăsa pe noi, privitorii, şi pe Maya, să ghicim cine a fost aleasa inimii lui, de care acum se desparte.

Duminică: Seducătorul fără chip, 22.45, PRO TV

Rowena Price (Halle Berry), o jurnalistă de investigaţie de la un ziar din New York, îşi dă demisia după ce un articol important la care lucra este îngropat de către editorul său. Într-o zi, ea o întâlneşte în metrou pe Grace (Nicki Aycox), o prietenă din copilărie, care îi povesteşte că a fost părăsită de amantul ei, Harrison Hill (Bruce Willis), proprietarul unei importante companii din oraş. Mai mult, Grace l-a ameninţat că va spune totul soţiei lui. Când femeia este găsită moartă, Rowena decide să investigheze cazul.
Mai multe recomandări şi un program TV complet găsiţi pe tvmania.ro.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro