Ce vedem în weekend la TV

De Erika Chivu pe

Programul TV de weekend este presărat cu fel şi fel de filme care mai de care mai bune. Vineri seară vă recomandăm o comedie romantică…
… sâmbătă ne încântăm cu decorurile minunate ale Veneţiei, iar duminică ne apropiem vertiginos de Ziua Îndrăgostiţilor cu un film în temă.

Vineri: Lizzie McGuire, 20.30, Prima

Ca să sărbătorească terminarea liceului, adolescenta Lizzie McGuire (Hilary Duff) pleacă împreună cu cei mai buni prieteni la Roma, într-o excursie de neuitat. O dată ajunsă aici, Lizzie are surpriza să descopere că este confundată de toatã lumea cu Isabella, membra unei formaţii pop. După ce se dezmeticeşte, Lizzie se lasă antrenată în această confuzie, mai ales că partenerul ei de trupă, Paolo (Yanni Gellman), este un tip foarte drăguţ.

Sâmbătă: Frumoasa veneţiană, 23.00, Antena 1

În Veneţia secolului al XVI-lea, Veronica Franco (Catherine McCormack) se îndrăgosteşte de Marco Venier (Rufus Sewell), fiul unei familii din clasa bogată a societăţii. întrucât părinţii tânărului se opun mariajului fiului lor cu o femeie dintr-o pătură socială inferioară, Veronica devine curtezană, la îndemnul mamei sale (Jacqueline Bisset). Din noua postură, ea intră în conflict cu biserica, fiind acuzată de vrăjitorie.

Duminică: Urăsc Ziua Îndrăgostiţilor, 20.30, Acasă

Genevieve (Nia Vardalos) adoră romantismul, deşi trăieşte după nişte reguli foarte stricte în acest sens. De exemplu, ea nu are mai mult de cinci întâlniri cu acelaşi bărbat pentru a evita o posibilă relaţie. Până acum metoda ei a dat roade. Însă când îl cunoaşte pe Greg (John Corbett) totul se schimbă. După cea de a cincea întâlnire, Genevieve vrea mai mult. Rămâne de văzut dacă îi va fi uşor să renunţe la obiceiurile sale de dragul iubirii. Citeşte mai multe recomandări şi programul TV complet pe TVmania.ro!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro