Vremea 1 noiembrie 2018. Temperaturi mai scăzute și ceață densă în unele zone

De Oana Dinu, pe Ultimul update Joi, 01 noiembrie 2018, 09:12
Prima zi de noiembrie aduce temperaturi mai scăzute decât în zilele precedente în majoritatea teritoriului, dar se vor înregistra și valori termice mai mari în unele zone. Izolat se va semnala ceață densă. Iată ce spun meteorologii despre vremea din 1 noiembrie 2018.

Vremea 1 noiembrie 2018 vine cu temperaturi ceva mai scăzute decât la final de octombrie. Totuși, valorile termice se mențin peste media normală a acestei perioade. Maximele se vor încadra între 16 și 20 de grade, iar minimele între 8 și 11 grade. ANM anunță cer înnorat în partea de est și soare cu nori pentru celelalte regiuni.

Atenționare nowcasting emisă de ANM

Agenția Națională de Meteorologie a emis un cod galben de ceață, care reduce vizibilitatea local sub 200 m și izolat sub 50 m în Județul Harghita: Miercurea Ciuc, Toplița, Gheorgheni, Ditrău, Sândominic, Remetea, Joseni, Suseni, Ciumani, Ciucsângeorgiu, Sărmaș, Frumoasa, Lăzarea, Sânsimion, Cârța, Siculeni, Mihăileni, Tomești, Gălăuțaș, Ciceu, Sânmartin, Sâncrăieni, Dănești, Subcetate, Mădăraș, Tușnad, Sântimbru, Voșlăbeni, Cozmeni, Leliceni, Păuleni-Ciuc, Racu.

Vremea 1 noiembrie 2018 pe regiuni

În Maramureș, media temperaturilor maxime nu va depăși 25 de grade. Noaptea, mercurul din termometre va scădea până la 10 – 13 grade.

În Oltenia se așteaptă o zi frumoasă, cu maxime ce pot atinge valoarea de 25 de grade Celsius. Noaptea, temperaturile vor scădea la valori cuprinse între 9 – 14 grade.

În Muntenia, temperaturile sunt în scădere, astfel că pe timpul zilei nu vor depăși 22 de grade. Media temperaturilor minime este cuprinsă între 8 și 12 grade.

În Crișana, temperaturile maxime se vor situa peste media acestei perioade, cu variații între 22 și 26 grade. Temperaturile minime nu vor scădea sub 11 grade Celsius.

Vremea în Banat va fi în continuare caldă, cu temperaturi maxime ce vor varia între 23 și 26 grade, și minime ce se vor încadra între 12 și 18 grade.

În Transilvania, starea vremii va fi una bună, cu maxime ce vor varia între 20 și 25 grade. Minimele se vor încadra între 4 și 14 grade.

În Dobrogea se vor înregistra temperaturi maxime de până la 21 de grade, iar valorile minime se vor situa între 9 și 13 grade. În zona de litoral există probabilitatea de ceață densă, care va reduce semnificativ vizibilitatea.

În Moldova, starea vremii se înrăutățește și temperaturile sunt în scădere. Maximele vor varia între 16 și 20 de grade, iar temperaturile minime se vor încadra între 8 și 11 grade.

Vremea 1 noiembrie 2018 în București

Și în București, vremea 1 noiembrie 2018 începe să se schimbe și valorile termice să scadă câteva grade. Media temperaturile maxime vor atinge 18°C, iar cele minime vor coborî la 13 grade, conform A1. Capitala va fi acoperită de nori și vântul va sufla în rafale de 35 km/h.

Vremea 1 noiembrie 2018 la munte

Vremea la munte rămâne frumoasă, fără scăderi considerabile de temperaturi. Valorile termice pe timp de zi vor atinge 20 de grade Celsius, iar cele minime vor scădea până la 6 grade. Meteorologii anunță cer predominant noros doar pe timp de noapte, în timp ce ziua va ieși soarele.

Citește și: 

Tudor Chirilă, despre incendiul de la Colectiv: „Suntem bolnavi de indolență”

Justin Timberlake, dezvăluiri despre momentul în care s-a îndrăgostit de Jessica Biel

Sursă foto: shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!