Video: Lady Gaga dă naştere unor monştri în noul videoclip

De Nicoleta Galeteanu pe

Cunoscută pentru deghizările şocante şi exhibiţionismul său radical, Lady Gaga continuă să şocheze lumea cu un nou videoclip scandalos, lansat oficial astăzi.
De la perversiunile camuflate sub ţinute catolice, în videoclipul „Alejandro”, şi apariţia dubioasă într-un ou „eclozat” la gala premiilor Grammy, artista a atins un alt nivel al (pro)creaţiei cu clipul piesei „Born this Way”.

Vezi clipul piesei „Born this Way” în galeria video.
Extrem de îndrăzneţ şi obscen, pe alocuri, clipul o surprinde pe Lady Gaga în postura unei „mame – monstru” care dă naştere unor creaturi extraterestre diforme.

Realizat într-un decor intergalactic, clipul prezintă elemente grafice care imită forma organelor genitale feminine, iar momentul naşterii este redat cât mai autentic cu putinţă, folosind substanţe gelatinoase care imită placenta.
„Este un manifest al mamelor -monstru”, a declarat artista în cadrul conferinţei de lansare a videoclipului.

„Plecând de la ideea că pântecele sunt numerotate iar mitoza viitorului a început, este evident că acest infam moment din viaţă nu este temporal, ci este un proces etern. Acesta este începutul unei noi rase din care rasa umană este exclusă, o rasă care nu este constrânsă de prejudecăţi, preconcepţii, ci există doar pe ideea libertăţii absolute”, a explicat artista cum a fost creată noua rasă extraterestră, potrivit dailymail.co.uk.

„Numai că, în aceeaşi zi, mamele eterne coexistând în multivers, o altă terifiantă naştere are loc: naşterea diavolului”, continuă Lady Gaga mitul procreării.

Clipul, care durează şapte minute şi jumătate, nu redă numai naşterea extraterştrilor în spaţiu.

Lady Gaga şi dansatorii săi apar îmbrăcaţi în lenjerie intimă, executând o coregrafie „cerebrală” – gesturi obscene şi mişcări cu tentă sexuală -, prilej cu care artista îşi expune tatuajele mari de pe coapsă, şold şi braţ.

Spre finalul filmului, artista se „metamorfozează” din mama – monstru într-un schelet, făcându-şi apariţia într-un costum bărbătesc, cu faţa pictată precum un craniu şi perucă mov.

Vezi şi reclama în care apare Lady Gaga într-o campanie de promovare a produselor Mac.

Foto: YouTube

Ce au furat CRBL și Oase la Asia Express. VIDEO exclusiv

Ce au furat CRBL și Oase la Asia Express. VIDEO exclusiv