Cele mai populare vedete pe Twitter

De Nicoleta Galeteanu pe

Vedetele nu îşi dispută popularitatea doar prin ceea ce fac. Reţele de socializare sunt mai nou un indicator concludent pentru întocmirea clasamentului de popularitate în rândul celebrităţilor internaute.
Potrivit twitterholic.com, Britney Spears, Lady Gaga sau preşedintele Barack Obama par să stea toată ziua pe internet pentru a-şi câştiga popularitatea şi influenţa în rândul fanilor.

Britney Spears, prinţesa muzicii pop în anii 95, revine mai mult pe internet decât pe scenă, unde este însă cea mai urmărită persoană pe site-ul de micro-blogging Twitter din toată lumea, cu 5,400,402 fani.

Cântăreaţa l-a luat „la mustaţă” pe Ashton Kutcher, după ce anul trecut, gazda emisiunii „Get punked” domina topul celebrităţilor „twitterholice”.

Extrem de activă, atât în concerte cât şi pe reţelele de socializare, noua revelaţie a muzicii pop, Lady Gaga este nou intrată în topul twitterholic, reuşind într-un singur an să atragă nu mai puţin de 5,103,803 de fanatici.

Cunoscuta actriţă Ellen DeGeneres se preocupă îndeaproape de relaţia ei cu fanii pe Twitter, astfel că de anul trecut şi până acum a mai atras un milion de „urmăritori” (aproape 4,883,673), dar nici preşedintele Obama nu îşi neglijează relaţia cu electoratul, fiind se pare una dintre priorităţile sale în acest an (4,638,071).

Printe celebrităţile care îţi fac timp sau îşi găsesc ocupaţia pe site-urile de socializare în acest an, se regăsesc frumoasa vedetă Kim Kardashian, cu 4,182,466 de admiratori, celebra Oprah Winfrey, cu 3,842,218 de fani sau tânăra cântăreaţă de pop-country Taylor Swift, care are 3,673,904 de susţinători.

Află şi ce vedete şi-au dat demisia de pe Twitter.

Sursa foto: NorthFoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro