Oferte ieftine de vacanţă pe Coasta de Azur

De Nicoleta Galeteanu, pe

Destinaţiile de lux nu mai sunt un lux în această vară. Spre exemplu, acum poţi merge chiar şi pe Coasta de Azur în concediu, date fiind preţurile de criză practicate de tour operatori.
Aşa că fie că vrei să te bucuri de frumuseţea zonei, de gustul inconfundabil al vinului sau al senzualei şampanii, să vezi turul Franţei la ciclism, ţara lui Sarkoyz te aşteaptă cu câteva oferte turistice de nerefuzat.

1. Şapte nopţi de cazare în Nisa, servicii de trei stele, transport cu avionul şi taxe de aeroport incluse. Toate acestea te costă 495 de euro la agenţia de turism Dacris Travel, ofertă disponibilă în luna iulie, în perioada 08.07 – 15.07 sau 22.07 – 29.07.

În schimb, tariful nu include taxa de rezervare, în valoare de 5 euro, taxa de bagaj – 10 euro şi asigurarea medicală.

Dacă nu îţi place la hotel de Kent, agenţia îţi propune serviciile de cazare de la Choiseul Nice la 525 euro, cu acealeaşi servicii incluse, plus plajă pe însorita Coastă de Azur.

2. Oferte greu de refuzat găsim şi la agenţia Galaxsea Travel unde, pentru o săptămână de relaxare în capitala Coastei de Azur, în „luna lui Cuptor” plăteşti între 395 şi 438 euro la Hotel Ayri, de două stele.

Pachetul inlcude în afară de cazare, cursa charter, transport aeroport – hotel şi retur, micul dejun şi în plus ghidul turistic.
Va trebui să adaugi la totalul de cheltuieli taxele de aeroport (125 euro), asigrarea medicala (23 lei) asigurarea storno şi excursiile opţionale.

Dacă preferi servicii de trei stele, printre pachetele de vară propuse de agenţie poţi alege şi hoteluri de trei stele, dar ceva mai scumpe, cum este Hotel Best Western Riviera, cu tarife între 464 şi 549 euro pentru şapte nopţi de cazare într-o cameră dublă.

3. Premiere Tour propune în această vară un tur complet al Franţei, de 11 zile, dar nu cu bicileta, ci cu autocarul.  
Pentru 495 euro, poţi rezerva un loc în zilele de 15 şi 29 iulie sau 12 şi 26 august.

Turul include 10 cazări în hoteluri de 2 stele, deplasări în Viena – Austria, Italia – Veneţia şi San Remo, Nisa, Grasse, Marsilia – Franţa, şi Elveţia.
De preferat este să nu mergi singură, altfel vei scoate din buzunar în plus 225 de euo, ca supliment, în schimb copiii sub 12 ani beneficiază de reducere de 30 de euro.

Excursiile de tip tur se organizează cu un grup de minim 25 de turişti.

4. Şi la Brava Tour am găsit o ofertă bună pentru cine vrea să viziteze Franţa cu autocarul.

Astfel, 13 zile de plimbare, cazare la hoteluri de două stele, cu mic dejun inclus şi ghid turistic costă 570 de euro, sumă ce trebuie achitată integral în momentul înscrierii.

Punctele de oprire sunt stabilite în Budapesta-Gyor, Viena – Ringul Vienez, Strasbourg, Paris, Cannes, precum şi atracţii din alte oraşe, iar la întoarcere  traseul include o vizită la cea mai mare peşteră din Europa, Postojna, în Slovenia.

5. De asemenea, o ofertă accesibilă pentru Coasta de Azur găsim şi la Paralela 45, unde, un sejur de o săptămână la Hotel Scribe, de trei stele, costă între 529 şi 589 euro, în funcţie de perioada aleasă. Preţul include micul dejun şi biletul de avion şi asistenţa turistică.

6. Pentru cine alege să meargă pe cont propriu, este de recomandat să rezerve din timp biletul de avion, în schimb cazarea pooate fi mai accesibilă la hoteluri sau hosteluri care nu se regăsesc în pachetele agenţiilor tour operatoare.
Astfel, la hotel Stars de două stele din Marsilia, cazarea pentru o noapte costă puţin peste 22 de euro, iar la unul de trei stele, cum este Le Yachting, tarifele pornesc de la 37 de euro, în funcţie de serviciile de cazare.

De asemenea, poţi urmări şi ofertele de la finele verii, adică septembrie – începutul lunii octombrie, când preţurile încep să scadă, iar hotelurile de trei stele scot tarifele mici.  

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!