Vacanţa perfectă în inima litoralului românesc

De Unica.ro, pe

Poate nicăieri în lume nu te vei simţi ,,ca acasă” precum în Jupiter, cunoscută în special ca staţiunea familiilor.
Mii de turisti păşesc pe nisip pentru a se relaxa ascultând valurile Mării Negre. Dar şi mai mulţi aleg ca destinaţie de vacanţă Jupiter datorită minunatelor hoteluri Cohotels, pentru condiţiile foarte bune de cazare, a personalului foarte bine instruit şi a posibilităţilor de petrecere a timpului.

Modalităţi de petrecere a timpului

În Hotel Delta sau Hotel California timpul trece lin! Copiii sunt trataţi ,,cu mănuşi” în timp ce părinţii sunt primiţi cu căldură şi prietenie.

În timp ce piticii tăi se zbenguie nestingheriţi în Baby Land sau pe propria lor plajă în atenta supraveghere a personalului instruit, tu te vei relaxa la piscina cu apă limpede a grupului Cohotels în timp ce mănânci o îngheţată cu fistic sau căpşuni.

Dacă iubeşti Teatrul sau Concertele, muzica bună şi piesele renumite te invităm la Teatrul de Vară Jupiter care te va ademeni cu cei mai buni actori şi cu cei mai buni artişti.

Vei putea vedea piese celebre precum ,,Flori, fete, filme, băieţi”, ,,Prestez servicii artistice”, ,,Un bărbat şi mai multe femei” sau piese pentru cei mici precum : ,,Văcuţele Spaţiale”, ,,Aladin şi lampa fermecată”, ori de ce nu, un frumos concert susţinut de către ,,Proconsul”, ,,Direcţia 5″, ,,Compact”, Nicole Cherry şi mulţi alţii.

Madalina Isar

Sejur Jupiter
Hotel Delta 3*- de la 665 lei/persoana/7 nopti de cazare.
Cazare si masa gratuita pentru copiii cu varsta de pana in 12 ani, plus intrarea gratuita in Clubul Copiilor, Baby Land si alte activitati pentru cei mici. Detalii pe www.cohotels.ro
Telefon +40 241 73 13 04.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!