Vacanţă în stil rustic în Mykonos

De Unica.ro, pe

Vacanţele rustice în locurile minunate ale Greciei sunt cele mai căutate, în ultima perioadă de către turiştii care iubesc tradiţiile şi autenticitatea locurilor. Iar insula Mykonos îndeplineşte toate cerinţele pentru un sejur rustic înconjurat de amintiri şi poveşti ale unui trecut glorios.
Locuri păstrate cu farmec

În Mykonos farmecul locurilor sunt păstrate ca în prima zi când insula ,,a luat fiinţă”. Locuitorii insulei sunt binevoitori şi primitori, casele au o arhitectură simplă, vopsite într-un alb strălucitor, iar străzile aglomerate.
Supranumită şi ,,Insula morilor de vânt”, Mykonos este un tărâm al viselor unde te vei putea relaxa la un picnic cu familia în numeroasele sale zone verzi, sau la malul mării în timp ce asculţi valurile cântând.

Deşi este o insulă cosmopolită, în Mykonos vei simţi cum localnicii încă trăiesc autentic, care nu se abat de la ,,norme” nici măcar prin arhitectura caselor sau a străzilor. Chiar şi cluburile şi locurile cu viaţă de noapte pronunţată sunt în ritm cu natura şi eleganţa vremurilor de mult apuse.

Sporturi ,,rustice”

Dacă iubeşti sporturile ai o mulţime de posibilităţi din care vei putea alege, fie că iubeşti scuba diving sau alt sport te poţi numi norocos. Scufundă-te pentru a admira minunatele vieţuitoare marine, ,,fundul mării” sau recifele de corali.

Dacă îţi place aventura, distrează-te pe un schi jet, sau de ce nu, un jeep safari care o să îţi facă înconjurul insulei, te va încânta! În nici un alt loc nu vei putea trăi asemenea aventuri într-un mod atât de rustic şi de fascinant!

Madalina Isar

Sejur Mykonos Grecia

Pensiunea Alekos 2*- de la 315 euro-persoana, transport cu avionul, transferuri, 7 nopti de cazare fara masa, asistenta turistica. Detalii pe www.besttourism.ro , call center 031/2263325

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!