Vacanţă cu iz romantic în Tunisia

De Unica.ro, pe

Turistii din întreaga lumea vin în Tunisia îndrăgostiţi de poveştile de dragoste cu final fericit, de peisajele romantice în culori calde şi hipnotizante şi de cultura foarte bogată a ţării din Africa de Nord.
Vizită în Oazele Tunisiei

Romanticii incurabili se simt atât de bine în oazele Tunisiei încat parcurg mii de kilometri numai pentru a petrece câteva zile în cele mai renumite locuri romantice din Tunisia.

Principala oază este ,,Prinţesa Deşertului”, cunoscută şi sub numele de ,,Oaza Cocoşului împletit”, datorita plantaţiilor imense de pamieri şi arbori fructiferi.

O altă oază în care te poţi relaxa este Nefta, o poartă spre Paradis, de o frumuseţe unică în lume, cu plantaţii de portocali şi palmieri, şi numeroase izvoare.

Un loc foarte important pentru pelerini este oaza Sidi Bou Ali, datorită numeroaselor monumente, moschei şi locuri de rugăciuni pe care le găsesc aici. Această oază poartă numele şi de ,,Kairuan-ul deşertului”.
Un alt loc în care te vei simţi ca în ,,palmă” este oaza Douz, fiind un ,,miez de verdeaţă” în inima deşertului, pentru că nu departe de aici deşertul Sahara preia ,,frâiele” Tunisiei.

Mulţi romantici pleacă din acest loc călare pe cămilă sau în maşini 4×4 spre Duna Ofra de unde pot observa sărutul apusului de soare cu deşertul nesfârşit al Saharei. Este o imagine care face toţi banii, şi nicăieri în lume nu ai să o mai vezi!

Vizită în insula lui Ulise

Orice romantic care se respectă trebuie să vină pe insula lui Ulise, Jerba, fiind una dintre perlele Mediteranei.

Jerba a purtat cu mandrie numele de ,,Meninx” dat de către fenicieni. Oricine a păşit aici va putea afirma că frumuseţea insulei este fără seamăn, ceva ce nu poate fi descris în cuvinte, ci va sta gravat în suflet cu litere de dragoste!

Madalina Isar

Sejur Tunisia
Hotel Hannibal Palace 4* – de la 259 Eur/pers, transport cu avionul, transferuri, 7 nopți cazare cu demipensiune, asistență turistică, agenția Kartago Tours (www.kartagotours.ro), call center
+40 264 504 080

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!