Vacanţă în Bulgaria la Dinevi Resort – Sveti Vlas

De Unica.ro pe

Când ajungi în Sveti Vlas ai senzaţia că eşti departe de România şi te întrebi dacă nu cumva ai lăsat mult în urmă şi Bulgaria. Aceast loc situat la aproximativ 400 de km distanţă…
de Bucureşti, este fermecător, elegant şi romantic în acelaşi timp şi poate concura fără probleme cu orice staţiune de pe Coasta de Azur sau sudul Spaniei.  

Sveti Vlas este locul ideal în care să îţi petreci vacanţă de vară. Poţi merge împreună cu familia, cu gaşca de prieteni, sau poţi să ai parte de o vacanţă romantică aşa cum fiecare dintre noi visează, în micuţă staţiune bulgărească ai să găseşti exact atmosfera pe care o cauţi.  

Prima data vei avea  impresia că eşti într-un loc exclusivist şi bineînţeles scump, dar asta poate pentru că nu suntem obişnuiţi să primim calitate la preţuri mici.

Litoralul Bulgăresc este mai atractiv ca niciodată în 2010, raportul calitate-preţ fiind excelent!

Iar cea mai bună alegere pentru cazarea a 4-6 persoane, adulţi şi/sau copii, se găseşte în Dinevi Resort în Sveti Vlas, la doar 3 km de faimoasa staţiune Sunny Beach.

Dinevi Resort constă în 10 complexuri de apartamente în prima şi a doua linie la mare, în Sveti Vlas, având facilităţi şi servicii comune, două plaje cu „Steag Albastru”, cel mai frumos port turistic din Bulgaria, spaţiu de promenadă pe malul mării cu restaurante şi cluburi.

Cei care au fost deja în staţiune au putut constata că Dinevi Resort are unele dintre cele mai moderne apartamente, cu toate cele necesare pentru pregătirea mesei şi pentru o vacanţă perfectă!

Avem toate motivele să spunem că, în ansamblu, conceptul Dinevi Resort – respectiv locaţiile cu acces la plajă, apartamentele cu vedere la mare (4 etaje maxim şi faţade albe), verdeaţă din abundenţă, spaţiu şi relaxare, piscinele generoase, restaurante şi cluburi – transformă acest loc în ceva cu totul remarcabil, total diferit faţă de staţiunile similare din Bulgaria.

Locurile de parcare, gratuite pentru oaspeţi, păzite 24h din 24h, sunt suficiente. Întrucât este o zonă păzită şi supravegheată, siguranţa pentru familii şi grupuri este pe măsură.  

Un sejur de 5 zile la Dolce Vita, la doar 30m de mare, pentru 4 persoane, va fi 300 Euro în sezonul de vârf, iar 6 persoane în aceeaşi perioadă pot sta la Dolce Vita cu 425 Euro.

Locuri de distracţie şi relaxare

Oaspeţii beneficiază de asemenea de serviciile noului centru Victoria Spa, ce oferă peste 150 de tipuri de masaj Asiatic şi terapii, realizate de specialişti din Bali şi Thailanda. Puteţi beneficia de masaj şi la cortul exotic amplasat pe plajă.
În Dinevi Resort sunt aproximativ 17 restaurante, cu diferite preparate din bucătăria internaţională şi la preţuri pentru toate buzunarele.

Restaurant Italienesc, Grecesc cu specialităţi din peşte, Bulgăresc cu faimoasa salata shopska” la doar 2 euro, preparate chinezeşti cu sushi, sau europene la  Restaurantul Salt’n’Peppa şi preparate spaniole la Admiral.

Distracţia nocturnă are loc la 3 cluburi extraordinare – Planet Yacht cu muzica cea mai nouă, unde oaspeţii dansează până dimineaţă, Magnitto cu spectacole live în weekend şi noul bar Marmalade pe plajă.

În concluzie, în Dinevi Resort din Sveti Vlas, turiştii pot alege între 17 restaurante, 3 cluburi, un piano bar, 15 piscine, un centru spa Asiatic, centre de fitness şi 2 saloane de înfrumuseţare.

Internet wireless, închiriere de yachturi, bilete la Aqua Park, excursii, plimbări cu barca din Sveti Vlas la Nessebar sau petreceri – toate pot fi solicitate la recepţie.

Amfiteatrul în aer liber din Dinevi Resort oferă spectacole gratuite pentru turişti – programe folclorice, programe tematice, cinema sau discotecă pentru copii. Turiştii pot lua parte la majoritatea spectacolelor pe scenă şi pot învăţa să danseze dansuri precum rachenitsa de exemplu.

Indiferent de complexul de apartamente pe care îl alegeţi pentru petrecerea sejurului, veţi fi plăcut impresionaţi de atmosfera de aici, de ospitalitatea localnicilor şi de romantismul nopţii – toate luminile golfului (Nessebar şi Sunny Beach) strălucesc în orizont oferind un peisaj de vis.

Pentru detalii intraţi pe www.paradistours.ro şi veţi beneficia de oferte si de consultanţă pentru a face cea mai potriviă alegere pentru vacanţa de vară din acest an.

Descoperă in galeria foto de mai jos câteva imagini din Sveti Vlas!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro