Un weekend de răsfăţ la primul festival de beauty din România: GLAMOUR Beauty Festival

De Diana Tofan, pe
Când munceşti mai bine de șase luni de zile pentru organizarea unui festival de frumuseţe, ar fi chiar culmea ca tocmai tu să lipseşti de la ceea ce promite să fie un super răsfăţ. Aşa că, weekendul acesta mă găsiţi la Arcub – Hanul Gabroveni, pe strada Lipscani 84-90, unde va avea loc prima ediţie GLAMOUR Beauty Festival.

Ce voi face acolo, eu și celelalte 500 de participante la eveniment? Cu siguranţă că nu voi rata niciun workshop. Îmi vin în minte doar reclamele la carduri, dar valoarea acestora, cu demonstraţii live şi tot soiul de tips&tricks de la cei mai buni dintre cei mai buni – Andra Manea, George Soare, Alex Abagiu, Sorin Stratulat și Sorina Fredholm – mie mi se pare de neprețuit şi orice ocazie de a afla trucuri de make-up si hairstyle, dar si de sănătate, sport şi dietă, este de neratat. Iar dacă, ca şi mine, îţi doreşti ca pe contul de Instagram să nu te urmărească doar familia, ci vreo 100 de mii de followers, cu siguranţă că vei înţelege de ce voi fi în primul rând din sală ca să ascult poveştile Anei Morodan şi ale Alinei Ceuşan.

Între două seminarii mă veţi găsi încercând diverse tipuri de machiaj – a venit acel moment în care voi învăţa cum să trasez o dungă perfectă cu eyeliner-ul şi cum să obţin o îmbujorare cât mai naturală. Şi mai sper, în secret, că voi găsi acea nuanţă de ruj roşu care să mi se potrivească perfect. Pentru că tocmai acesta este lucrul cel mai simpatic la GLAMOUR Beauty Festival – interacţiuni one to one cu specialişti din industria de beauty (make-up artişti, hairstylisti şi specialişti în skincare şi nails). Sper să aflu care este tipul meu de ten şi dacă mai există vreo speranţă ca să scap de o acnee buclucaşă care îmi dă mai multe bătăi de cap acum, la 36 de ani, decât în adolescenţă.

Ştiu, lista de „probleme” reale sau imaginare a unei femei poate fi nesfârşită, dar acest weekend tocmai despre asta este. Despre demontat mituri şi idei preconcepute, ale mele şi ale femeilor care vor participa la prima ediţie GLAMOUR Beauty Festival.

Şi nu, nu am uitat – duminică seara, după Beauty Festival, mă duc la vot. Tu ce planuri ai pentru acest weekend?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!