Un soţ în plus

De Unica.ro pe

În această comedie romantică presărată cu accente pragmatice, personajul Umei Thurman vrea să se căsătorească… neştiind că are deja un soţ!
Vedeta de la postul de radio, Dr. Emma Lloyd (Uma Thurman) şi logodnicul ei Michael (Colin Firth) credeau că la New York e mai usor să obţii o autorizaţie de căsătorie decât un carnet de conducere auto. În fond, nu trebuia să facă nici teste, erau amândoi majori şi nu erau nici rude de sânge. Nu trebuia decat să se ducă la primărie, să plătească taxa şi gata. Nu-i aşa? Ei bine, nu era asa, pentru că … Emma era deja măritată!

Păi şi cum poate o femeie să uite că e măritata? Şi mai ales o doctoriţă cu capul pe umeri cum e Emma Lloyd, autoarea emisiunii „The Love Doctor”, guru sentimental al New York-ului şi autoarea ghidului de mare succes, R.E.A.L Love.

Emma nu a uitat…., adevărul este ca ea nu a ştiut niciodata. Căci exact atunci când îşi transmitea sfaturile siropoase pe calea undelor, unul dintre ascultătorii ei fideli, pompierul Patrick Sullivan (Jeffrey Dean Morgan), dezamăgit că viaţa lui amoroasă tocmai se încheiase, decide să se razbune şi aflând de apropiata căsătorie a doctoriţei, sparge codurile IT ale primăriei, şi gata! Emma nu se poate căsători pentru că e deja măritată cu . . . Patrick!

Plină de pasiune şi scântei, comedia Un soţ în plus / The Accidental Husband, în regia lui Griffin Dunne, dovedeşte că la New York, o dragoste pasională şi subită poate spulbera o legătură cuminte cât ai bate din palme.
Cu o distribuţie de zile mari: Uma Thurman, Colin Firth, Jeffrey Dean Morgan, Sam Shepard si Isabella Rossellini, aceasta comedie romantică este o scrisoare de dragoste adresata Manhattan-ului şi o odă adusă iubirii de pretutindeni!

Din 11 decembrie la Hollywood Multiplex.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro