Un Halloween altfel! Dovlecii “înfloresc” și devin un element de decor elegant pentru orice casă

De Unica.ro, pe

Anul acesta Halloweenul capătă o înfățișare multicoloră, iar dovlecii, un simbol al acestei sărbători devin adevărate elemente pentru un decor elegant. Mici sau mari, cu ”pălărie” sau fără, îmbrăcați în ceară, în vopsea aurie, argintie sau colorați în fel și chip, dovlecii de toamnă pot fi suportul natural ideal care să găzduiască o varietate de flori, fie colorate, fie simple și elegante, într-o singură nuanță.

”Ne place să ne jucăm cu natura și cu frumusețile ei, iar toamna este parcă cel mai jucăuș anotimp dintre toate datorită belșugului de flori, crengi și frunze multicolore, plante, ghinde, culori, accesorii naturale pe care le putem mixa într-o infinitate de moduri. Dovlecii colorați și vii sunt o bucurie pentru oricine și au calitatea de a putea fi versatili, după dorință, atât eleganți, cu tușe metalice, încărcați de flori albe simple, dar și veseli și zâmbitori.”, declară Nicu Bocancea, care a creat alături de echipa sa de floriști o întreagă colecție de toamnă pentru iubitorii de flori și de aranjamente speciale.

Un Halloween altfel! Dovlecii “înfloresc” și devin un element de decor elegant pentru orice casăIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 13)

Citește și:
Cum faci un eveniment restrâns să arate fabulos, pe timp de pandemie
50 de zile pentru 50 de ani. Un maestru floral lansează un proiect inedit
GALERIE FOTO. Cum a arătat decorul de la petrecerea de cununie a Simonei Halep. Ce au avut mirii la altar
România câștigă bronzul la cea mai mare competiție floristică din Asia: Singapore Garden Festival

Pe lângă dovlecii îmbrăcați în albastru, galben, verde sau argintiu, accesorizați în cele mai mai colorate note ale imaginației și ale naturii, toamna îl provoacă pe Nicu Bocancea, cel mai premiat master florist român pe plan internațional, la experimente florale: ”Coronițe din frunze, cu accesorii din ghinde, nuci sau alune, aranjamente în coșuri de rachită sau în vase din ceramică arsă, cutii în diverse forme, încărcate de felurite flori și plante, buchete de dimensiuni diferite, toate în culori ruginii de toamnă, cu tente glam sau rustice. Ele sunt doar parte din ”comorile” noii noastre colecții de toamnă ce se adresează oamenilor din întreaga țară, dar și de peste hotare, cărora le este dor de România și de culorile ei.”    

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!