Un ceai şic la „Triangle d’Or”

De Roxana Andrei pe

Ceainăria este o adevărată oază de relaxare şi bun gust. Designul este elegant în tandem cu ceaiurile rafinate ale casei. „Triangle d’Or” oferă intimitate şi rafinament, confort şi delicatese.
Ceainăria te aşteaptă cu un meniu variat şi ambianţă deosebită pregătită pentru orice ocazie: o întâlnire business (beneficiezi de wireless gratuit), o ceaşcă de ceai în compania unei cărţi sau o amiază împreună cu prietena.

Indiferent de situaţie ţi se garantează cîteva momente extreme de plăcute. Totul este la modă.

Vei rămâne impresionată de decor şi de ambianţă şi cu siguranţă îţi va inspira bun gust şi stil, dar şi o doză de mister.

Canapele confortabile, delicatese din cafea sau ceai, prăjituri de casa, salate sau un mic dejun fie cu dulceaţă si miere fie cu brânzeturi asortate sunt câteva din ofertele acestei ceainarii.

Şi să nu uităm şi narhilelele de diverse arome care se potrivesc de minune cu o ceaşcă aburindă aromată.

La capitolul ceaiuri ai o gamă largă de unde poţi alege: verzi, negre, roşii sau ceaiuri speciale albe şi albastre, marca „Mariage Freres”.

Preţurile sunt peste medie: Un „Ceai alb Oriental” costă 17 lei, „Ceai negru Marco Polo” (cu fructe şi flori din China şi Tibet) la preţul de 14 ron. Prăjiturile de casă (100g) sunt 7 lei, iar un platou rece 10 lei.

Adresa:
Bd Ion Mihalache nr. 92
Telefon:
0722.645.646
Program: 10-24

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro