”De ce am grijă în continuare de fosta soție”

De Adina Radu, pe Ultimul update Marți, 29 martie 2022, 15:41
Un tată divorțat din Statele Unite a reușit să atragă simpatia a mii de oameni pe rețelele sociale după ce a postat un mesaj emoționant despre relația cu fosta lui soție.

Bill Flynn este un avocat din Boston și postările sale despre viața ca tată divorțat sunt citite și shareuite de mii de oameni. Ultima lui postare este cu adevărat emoționantă.

“Astăzi este ziua de naștere a fostei mele soții, așa că m-am trezit de dimineață și am cumpărat flori, o felicitare și un cadou pe care copiii noștri să îl ofere mamei lor. I-am ajutat să-i facă mamei lor și micul dejun. Lumea mă întreabă de ce fac lucrurile astea pentru ea. Asta mă enervează și o să vă explic de ce.

Cresc doi viitori bărbați. Exemplu pe care îl ofer prin felul în care o tratez pe mama lor, o să le afecteze felul în care vor trata femeile din viața lor mai târziu și o să le afecteze percepția asupra relațiilor. Mai ales din cauza faptului că vin dintr-o familie destrămată. Așa că, dacă nu sunteți modele bune în materie de relații, trebuie să începeți să deveniți. Fiți un exemplu.

Creșteți bărbați buni. Creșteți femei puternice. Vă rog. Lumea are nevoie de ei, acum mai mult ca altădată. ”

În mai puțin de două săptămâni, postarea bărbatului a ajuns să aibă mai mult de 700.000 de likeruri (aprecieri) și peste 200.000 shareuri. Foarte multe persoane au lăsat comentarii și și-au povestit experiențele lor asemănătoare.

Sursa foto 123rf

Citește și Prințul William a consolat o fetiță care și-a pierdut tatăl: “Și eu mi-am pierdut mama”

Citește și Trezit de plânsetele fetiței sale, un tată și-a găsit copilul în brațele unui străin. Ce a urmat

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!