Un băiețel cu autism îi șoptește lui Moș Crăciun cel mai mare secret al lui

De Amelia Matei pe
Perioada Crăciunului este cea mai frumoasă perioadă din an, mai ales pentru copii. La fel de entuziastmat este şi Landon, un copil cu autism, pentru care întâlnirea cu Moș Crăciun a fost într-adevăr magică.

Întâmplarea a avut loc în RivertTown Crossing Mall din Grandville, Michigan, unde băiețelul a fost adus de mama lui, Naomi Johnson, să îl întâlnească pe Moș Crăciun. Când a venit rândul lui să se așeze în brațele Moșului, Landon a spus că își dorește să primească de Crăciun o consolă Wifi, o mașină cu telecomandă și un dinozaur de jucărie. Însă la final, după ce a făcut o poză cu Moș Crăciun, copilul a fugit înapoi în brațele acestui, având o întrebare foarte importantă de adresat.

Cu mâinile tremurânde din cauza emoțiilor, Landon i-a dezvăluit Moșului că suferă de autism și l-a întrebat dacă se află pe lista copiilor obraznici din cauza bolii lui. Cu toate că Moș Crăciun a fost surprins de întrebarea băiețelului, nu a ezitat să îi răspundă cât mai repede: „Să ştii că te iubesc foarte mult, şi toţi renii te iubesc. Eşti un băiat bun, ştii că eşti un băiat bun?.

Landon s-a simțit ușurat, la fel și mama lui, care a încercat încă de la naștere să îi implementeze copilului ideea conform căreia este la fel ca toți ceilalți.

După ce au mai stat de vorbă, Moş Crăciun a spus tuturor prezenți la mall „Este OK să fiți voi înșivă!”. Aceste cinci cuvinte simple au ajuns și la urechile lui Landon și a fost tot ce avea nevoie să audă. Este ceea ce mama lui îi spunea tot timpul, numai că Landon mai avea nevoie de o confirmare.

Citește și – „Da, Virginia, Moș Crăciun există!” –Povestea celui mai citit editorial din toate timpurile

Citește și – I-a scris lui Moș Crăciun când era copil. După 70 de ani, a avut parte de o mare surpriză

Foto – captură Youtube

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Ce i-a spus Anamaria Prodan lui Dan Alexa chiar înainte să-l lovească

Ce i-a spus Anamaria Prodan lui Dan Alexa chiar înainte să-l lovească