Un băiat nu a știut să-i declare iubirea fetei pe care o plăcea. Destinul a intervenit!

De Adina Radu, pe

Câteodată iubim atât de mult încât nu reușim să ne găsim curajul pentru a ne declara dragostea. Pur și simplu cuvintele nu pot măsura emoția. Unii se exprimă în scris, unii prin fapte.

Povestea unui băiat îndrăgostit a devenit virală. Felul în care a intervenit destinul demonstrează puterea dragostei.

“O fată de 14 ani lucra în magazinul de dulciuri al părinților săi. Într-o zi, un bărbat și fiul său de 12 ani au intrat în magazin pentru a cumpăra un ziar. Băiatul s-a îndrăgostit de frumoasa fata.

Timp de doi ani, fără să piardă vreo zi, băiatul intra în magazin pentru a cumpăra o ciocolată. Fiecare ciocolată avea un sticker pe spate cu numele magazinului.

Băiatul nu și-a găsit niciodată curajul pentru a vorbi fata.

După doi ani, familia fetei s-a mutat. Băiatul a continuat să vină la magazin, în speranța că fata se va întoarce. Băiatul a fost devastat când și-a dat seama că fata nu se mai întoarce.

Mulți ani mai târziu, băiatul, acum devenit bărbat se plimba în campusul facultății. Pe o bancă, o fată își ținea fața în palme și suspina. A mers la ea să vadă dacă este bine sau dacă are nevoie de ceva.

Ea și-a deschis sufletul și i-a spus că nu este bine. El și-a pus cărțile și caietele pe bancă și a încercat să o ajute. Fata spunea, printre suspine că iubitul ei și-a dat seama că nu o iubește și a părăsit-o. Băiatul i-a spus că totul va fi bine.

Din păcate, băiatul se grăbea să ajungă la cursuri, așa că s-a ridicat și și-a luat cărțile în viteză. Din greșeală, a uitat un caiet pe bancă.

Fata și-a dat seama târziu de existența caietului și vrând să-l returneze băiatului l-a deschis pentru a-i afla numele. Înăuntru erau 763 de ambalaje de ciocolată, fiecare avea pe spate câte o declarație de dragoste.

Ambalajele aveau stickere pe care era trecut numele magazinului de unde fuseseră cumpărate. Era numele magazinului unde lucrase alături de familia sa pe când era adolescentă. Toate declarațiile erau pentru ea!

Fata a început să plângă și mai tare. De data asta, lacrimile erau de fericire. ”

Povestea aceasta este spusă de o fata de 14 ani care lucrează în magazinul de dulciuri al familiei sale. Este povestea bunicilor ei care s-au cunoscut acum 60 de ani.

Sursa

Sursa foto: 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!