Trupa SIMPLU reunitã în finala „România Danseazã”

De Unica.ro pe

Sãptãmâna trecutã, CRBL a fãcut un anunţ care a umplut de bucurie inimile fanilor SIMPLU: trupa se va reuni în marea finalã live „România Danseazã”, difuzatã duminica aceasta.
Piticu, Taz, Omu Negru, Bebico şi CRBL, din nou împreunã, dupã 13 ani de la înfiinţarea trupei. Duminiccei 12 finalişti vor lupta mai aprig ca oricând sã demonstreze cã meritã sã câştige marele premiu în valoare de 50.000 de euro, de aceastã datã, votul suprem revenind publicului, care va decide marele câştigãtor al primului sezon „România Danseazã”.

Dupã şase ediţii de preselecţii, în care cei mai buni dansatori din România s-au întrecut în numere de dans spectaculoase şi trei semifinale încãrcate de emoţie şi pasiune pentru dans, duminica aceasta „România Danseazã” îşi desemneazã câştigãtorul.
CRBL aşteaptã cu mare interes decizia telespectatorilor: “Sper ca publicul sã fie atent nu doar la dans, ci şi la emoţia pe care o transmit concurenţii, pentru ca la final sã îl voteze pe cel mai bun. E cartea noastrã de vizitã în joc! Sã primeze dansul şi sã câştige cel mai bun!”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Ce este embolia cu lichid amniotic - de ce apare și cum se manifestă

Ce este embolia cu lichid amniotic - de ce apare și cum se manifestă