Top 10 organe secrete pe care nu ştiai că le ai

De Diana Zagrean, pe

Corpul uman este un miracol şi un loc misterios deopotrivă. Vezi care sunt acele organe secrete pe care nici nu ştiai că le ai înăuntrul tău.
 

Ochiul de soacră din ceafă

Se spune că orice femeie îl are ascuns adânc în pielea de pe ceafă şi că atunci când naşte pui vii, ochiul secret se activează. El se deschide cu adevărat doar atunci când odrasla se căsătoreşte şi din acel moment fatidic, ochiul de soacră nu se mai închide niciodată.

Vezica de cinema

Este o vezică urinară minusculă, pe care corpul o foloseşte doar atunci când eşti la film şi cumperi un pahar mare de suc. Uneori, în cazuri speciale, vezica de cinema se activează în timpul şedinţelor importante şi mai ales atunci când şeful are ceva de comentat, potrivit collegehumor.com.

Stomacul de desert

Este un stomac secundar, mic, dar încăpător, care intră în funcţiune atunci când ai mâncat mult, dar tot mai ai chef de desert. Prăjiturile încap la fix în stomacul special şi secret, după cum ai aflat de Paşte, când după miel şi drob ai mai putut să mănânci pască şi cozonac în cantităţi misterioase.

Plămânii de beţiv fumător

Plămâni minusculi, care se activează doar atunci când te îmbeţi. Existenţa lor explică de ce unii oameni fumează numai când sunt beţi turtă.

Urechea titulară

O aplicaţie specială şi secretă din urechea internă care îţi permite să-ţi auzi numele strigat sau pronunţat, chiar şi în încăperi foarte zgomotoase.

Camera mucusului

Este un compartiment secret între sinusuri, care produce mucus non stop odată ce ai răcit. Nu se opreşte nici când pui picături, deoarece acestea ajung doar până în cavităţile obişnuite din nas, care oricum stau degeaba. Sursa nasului veşnic înfundat sau curgător nu poate fi tratată, pentru că este ascunsă.

Creierul secundar masculin

Creier care preia centrul gândirii bărbaţilor odată ce o femeie dă semne de comportament sexual. Preluarea funcţiilor cognitive de acest creier primitiv şi agresiv poate duce la tentaive eşuate de flirt, organe genitale dureroase şi aventuri care se lasă cu tatuaje alături de prieteni.

Epiderma maternă

Un strat de piele protector pe care toate mamele îl au. Cu ajutorul acestui strat gros de piele, mamele reuşesc să scoată din cuptor vase fierbinţi şi să salveze la timp copiii de obiecte fierbinţi, fără să sufere.

Glandele lacrimale melodramatice

Seamănă foarte mult cu glandele care produc lacrimi în mod normal, dar se activează numai la comedii romantice stupide, telenovele mexicane şi filme în care apar căţeluşi bolnavi sau părăsiţi.

Sistemul nervos posterios

Cunoscut ca şi creierul-din-fund, acest sistem nervos periferic cauzează gafe monumentale, bâlbâieli atunci când eşti îndrăgostit şi un comportament în general categorisit ca „psihotic”. În cazurile rare şi grave, creierul din fund provoacă diaree verbală şi constipaţie cognitivă, o combinaţie care duce la dezastru.

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare! Informaţiile aparent medicale sunt expuse astfel doar cu scopul de a stârni amuzamentul cititorilor.

Sursa foto: Shutterstock
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!