Cum să cumperi inteligent de pe tocmai.ro

De Unica.ro, pe

De la o geantă Chanel, pe care o poți cumpăra cu 55 de lei, la un Porsche Carrera 911, de colecție, din 1980, sau o vioara Stradivarius, de 1.000.000 euro – pe toate le poți găsi pe tocmai.ro! Andreea Trif -care a făcut parte din echipa proiectului încă de la lansarea în 2009 – te învață cum să cumperi inteligent pe tocmai.ro, cum să găsești ofertele cele mai bune și să vinzi la prețul cel mai avantajos!
Aproape 3,7 milioane de români intră în fiecare lună să vândă sau să cumpere ceva de pe tocmai.ro, cel mai mare site de anunturi din România. Magazinul tocmai.ro nu rămâne niciodată fără marfă!
”Vă recomandăm să serviți cele mai proaspete anunțuri dimineața devreme, imediat după micul dejun, odată cu presa de dimineață. Cine se trezește de dimineață… are parte de afaceri bune pe tocmai.ro – spune Andreea Trif, care s-a alăturat echipei în 2009, încă de la lansare, și este ea însăși cumpărător și vânzător activ pe tocmai.ro . De la ea am aflat cum să îți compui anunțul pe tocmai.ro, astfel încât produsul tău să se vândă rapid.
”Cei mai mulți dintre cumpărători vor alege anunțurile, în primul rând, în funcție de titlu și preț. Foloseste deci un titlu atractiv și prezintă detaliile cele mai importante ale anunțului tău. Asigură-te că prețul pentru bunul sau serviciul comercializat este unul corect, conform nivelului pieței. Completează apoi o descriere completă, care să-i atragă pe cumpărătorii tăi. Imaginile reale și detaliate sunt cele care cresc de 5 ori șansa de a vinde! Dacă vinzi mai multe produse/servicii, este recomandat să adaugi pe fiecare în anunțuri separate. Mai multe anunțuri, mai multe șanse de a vinde!” – te sfătuiește Andreea, care a observat și în calitate de cumpărător ce funcționează cel mai bine.
„După ce caut în magazinele offline și online câte un produs, compar și cu oferta de pe tocmai.ro . Aceleași produse, noi în magazine, le poți găsi pe tocmai.ro , tot noi sau aproape noi, la prețuri mult mai bune. Există persoane care primesc (de la familie, prieteni) tot felul de produse și fie nu au nevoie de ele, fie mai au încă unul.  Astfel se decid să facă o afacere bună și să vândă ce au primit.
Dacă ți se pare că te rătăcești în avalanșa de anunțuri, nu te speria! Cel mai bun ajutor de navigare este dat de funcționalitatea de autocompletare sugestii, direct in momentul cautarii. Tot ce trebuie să faci este să începi să scrii ceea ce vrei să găsești în câmpul de căutare pe tocmai.ro . Sistemul te va ajuta, încă de la prima litera introdusă și-ți va prezenta sugestiile disponibile, exact ca pe Google, astfel încât să fii sigură că nu omiți vreo posibilitate. În plus, ai siguranța că anunțul care te interesează este real. tocmai.ro e o platformă care verifică și moderează toate anunțurile, astfel încât orice cumpărător știe că lista de anunțuri pe care o are în față este validată de către un operator uman – ne spune Andreea.
Îți urăm succes la cumpărături și folosește cu încredere și noul serviciu tocmai.ro , de livrare gratuită, care se adresează atât vânzătorilor, cât și cumpărătorilor. Fiecare vânzator are dreptul la 5 livrări gratuite pe lună, și acestea trebuie solicitate în momentul trimiterii coletului către cumpărator. Practic, pentru vânzarea oricărui produs care se încadrează în condițiile de livrare (localitatea de destinație este una standard FAN Courier, și coletul livrat nu depășește 100 cm lungime, 60 lățime, 30 înălțime și 10 kg. greutate), tocmai.ro plătește costurile de transport. Serviciul de livrare gratuită include și verificarea coletului, ceea ce înseamnă că, dacă produsul din colet nu corespunde cu detaliile din anunț, cumpărătorul poate returna coletul.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!