Tiger Woods, soţul infidel, revine în golf

De Nicoleta Galeteanu pe

După veştile dezamăgitoare care l-au aruncat într-un scandal mediatic de proporţii, Tiger Woods, cel mai bun jucător de golf al momentului, a anunţat că revine în circuit…
… după aproape cinci luni petrecute în afară terenului de golf.

Considerată o încercarea de „a-şi spăla păcatele” şi de a-şi îndrepta imaginea dezonorată, după ce a recunoscut numeroasele relaţii extraconjugale, jucătorul revine în această săptămână în sportul în care deţine supremaţia de mai bine de un deceniu.
 
Impresionat de reacţia călduroasă a fanilor săi, Tiger Woods le-a mulţumit duminică pentru „primirea incredibilă”, în timpul primului antrenament pe terenul de golf la Masters-ul de la Augusta, SUA.
 
„A fost pur şi simplu o primire incredibilă, pe durata întregului parcurs. Atât de mulţi copii m-au admirat şi atât de mulţi fani m-au sprijinit pe parcursul anilor! Vreau doar să spun , a spus sportivul.

Faptul că am trecut prin toate acestea în ultimele luni, m-a ajutat să pun lucrurile în perspectivă şi să văd cât sunt de recunoscător, sau mai degrabă cât mi-a lipsit recunoştinţa faţă de fani”, a declarat acesta în ultima conferinţă de presă. 
 
De asemenea, Woods a explicat că soţia sa nu va fi prezentă la Augusta. „Elin nu vine în această săptămâna”, a spus acesta scurt.
 
Sportivul miliardar s-a aflat în mijlocul unui imens scandal mediatic, după ce, în luna noiembrie a anului trecut, au apărut informaţii privind relaţiile sale extraconjugale cu chelneriţe şi actriţe de filme pentru adulţi.
 
În urmă dezvăluirilor, Tiger Woods a pierdut din decembrie mai multe contracte de sponsorizare. Printre firmele care au renunţat la imaginea sa se numără compania Accenture, operatorul de telefonie AT&T sau marca de băuturi energizante Gatorade.
 
În decembrie, acesta anunţase că se va retrage din activitate pentru o perioadă „nelimitată”, prilej cu care sportivul şi-a prezentat scuze publice.

Foto: NorthFoto 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO