Testul păsărilor. Ce spune despre tine imaginea pe care o alegi

De Claudia Grigore, pe Ultimul update Joi, 13 august 2020, 10:27
Te invit să faci un test de personalitate original. Alege pasărea care îți place cel mai mult din colajul de mai jos și vezi ce spune ea despre personalitatea ta!

Păsările sunt un simbol al libertății și al vieții eterne. Celții considerau ca păsările sunt mesagerii zeilor, iar maorii le prețuiau ca ființe magice.

Testul păsărilor este unul foarte simplu. Tot ceea ce trebuie să faci este sa alegi pasărea care te atrage cel mai mult, fără să te gândești prea mult. După ce ai ales, citește mai jos ce reprezintă pasărea aleasă de tine.

Pasari

  1. Ai ales vulturul, mesagerul lui Zeus. Ești o persoană puternică, sociabilă și capabilă să-și depășească limitele. Știi ce vrei și lupti cu toate armele pentru ceea ce îti dorești. În dragoste te caracterizează posesivitatea și gelozia.
  2. Ai ales bufnita, simbolul inteligenței și al cunoașterii. Ești o persoana introvertită, inteligentă, tipicară și extrem de precaută. Prețuiești adevarul atât de mult încât nu tolerezi oamenii ipocriți în preajma ta.
  3. Ai ales pasărea flamingo, simbol al renașterii și vindecării. Ești o persoana intuitivă, optimistă și capabilă să exploateze orice situație create. Fiind o persoană extrem de competitive, nu te mulțumești niciodata cu locul doi. Dragostea este o parte a vieții tale pe care o tratezi cu multă seriozitate.
  4. Ai ales pasărea colibri, simbol al iubirii și purității. Ești o persoană tandră, expresivă, iubitoare de frumos. Gingășia ta te face să te indrgostești de persoane nepotrivite, dar puterea ta este speranța și speranța ta este iubirea.

Foto: 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!