Testul ceainicului – Află secretele personalității tale alegând un ceainic

De Adina Radu, pe

Te invit să încerci un test inedit de personalitate. Tot ce trebuie să faci este să-ți imaginezi că urmează să-ți faci ceaiul preferat, deschizi dulapul din bucătărie și trebuie să alegi un ceainic.

A venit vremea ceaiului! Ia o pauză și afle mai multe despre personalitatea ta. Alege un ceainic din colajul de mai jos și citește interpretarea mai jos.

Test Ceainicului

Ceainicul 1

Ești o persoană creativă! Personalitatea ta este una fascinantă. Te inspiră tot și toți cei din jurul tău. Îți place să visezi în timp ce bei o cană cu ceaiul preferat. Ești genul de persoană care pune de un ceai și în mijlocul nopții. Ceaiul care ți se potrivește – ceaiul de rooibos.

Ceainicul 2

Ești o persoană energică. Îți place să fii ocupată, urăști să te plictisești. Pentru tine, socializarea este esențială. Ceaiul poate fi o scuză pentru a ieși în oraș. Ceaiul care ți se potrivește – ceaiul negru, în special ceaiul earl grey.

Ceainicul 3

Ești o persoană modestă și timidă. Ai multe de oferit, dar nu te lauzi niciodată, aștepți să fii descoperită. Ceaiul este pentru tine un moment de intimitate. Ceaiul care ți se potrivește – ceaiul de fructe de pădure.

Ceainicul 4

Ești o persoană ce crede că totul trebuie făcut cu măsură. Eviți extremele ți încerci să-ți conservi energia și resursele. Ceaiul este pentru tine o nouă sursă de energie. Ceaiul care ți se potrivește – ceaiul verde.

Ceainicul 5

Ești o persoană echilibrată. Chiar dacă lumea în care trăim este una stresantă, tu nu o lași să te afecteze prea mult. Așa esști tu, faci un pas în spate, iei o gură de aer și încerci să vezi lucrurile dintr-o altă perspectivă. Pentru tine, o cană de ceai este un moment de reflecție. Ceaiul care ți se potrivește – ceaiul de mentă.

Ceainicul 6

Ești o persoană pacifistă. Ai învățat să accepți suișurile și coborâșurile vieții. Pentru tine haosul se tratează cu simțul umorului. Îți place să ai timp pentru a savura cu adevărat un ceai. Ceaiul ți se potrivește – ceaiul de tei.

Sursa foto Shutterstock

Citește și Testul pietrelor prețioase. Alege-o pe cea care îți place și vezi ce spune ea despre personalitatea ta

Citește și Testul geloziei. Alege o bulină și află cât ești de geloasă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!