„Ten Years After” concertează în România

De Nicoleta Galeteanu pe

„Ten Years After”, una dintre cele mai populare trupe de blues-rock de la sfârşitul anilor ’60, va concerta în România, pe data de 22 februarie, la Sala Palatului.
I’m going home” este una dintre cele mai celebre melodii ale trupei, cu care a făcut istorie în urmă cu 40 de ani, în cadrul celebrului festival de rock Woodstock Music and Art Festival 1969. 

Formaţia este cunoscută, de asemenea, şi pentru alte melodii celebre, precum „Hear Me Calling„,”I’ love to change the world” sau „Good Morning Little School Girl„, discografie care i-a propulasat rapid în topurile din întreaga lumea şi pe care Leo Lyons, Ric Lee, Chick Churchill şi Joe Gooch le vor interpretă la Bucureşti.    
 
În concertul de la Bucureşti este invitat şi grupul RIFF, exponent al rock-ului românesc, crescut sub aceeasi influenţă  a generaţiei Woodstock.  
 
Biletele sunt disponibile în reţeaua magazinelor Vreau Bilet din Unirea Shopping Center, Agenţia Trident Touring (Pasajul Universităţii), la Sala Palatului şi online prin www.vreaubilet.ro şi pe eventim.ro.
 
Preţ bilete:

Categoria I     150 lei/ bilet
Categoria II   120 lei/ bilet
Categoria III  90 lei/ bilet     
Categoria IV  70 lei/ bilet     
Categoria V    50 lei/ bilet     

Foto: youtube.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro