Televizoare de Black Friday 2017: promoții și reduceri mari la eMAG, Flanco și evoMAG

De Unica.ro, pe
Cauți un televizor ieftin, dar de calitate? Black Friday 2017 este un moment potrivit să cauți un astfel de produs, mai ales că marii retaileri au anunțat reduceri uriașe, în special la electronice. Fie că ești în căutare de televizoare resigilate de la eMAG sau de smart TV-uri ieftine la ofertă, noi am făcut o selecție a celor mai interesante reduceri anunțate de magazinele online. Vezi care sunt promoțiile și reducerile la televizoare de Black Friday 2017, oferite de eMAG, Flanco și evoMAG. Unele televizoare sunt chiar și sub 400 RON!

În mod normal, Black Friday 2017 este în ultima vineri a lunii noiembrie, deci anul acesta ziua reducerilor pică pe 24 noiembrie, însă în realitate trebuie să ne așteptăm la mai multe zile de reduceri înainte și după această zi. Spunem asta pentru că așa s-a întâmplat și în anii precedenți. Printre cele mai căutate produse de Black Friday 2017, pe care cei mai mulți români preferă să le cumpere, sunt televizoarele, mai ales că acum acestea beneficiază de reduceri mari de prețuri. eMAG, Flanco și evoMAG se numără printre retailerii cu oferte, promoții și reduceri generoase de Black Friday 2017, cel mai mare eveniment de cumpărături al anului.

Așadar, poți începe să urmărești primele reduceri serioase în weekend-ul 17 – 19 noiembrie și oricând în săptămâna 20 – 26 noiembrie. Iată o listă a celor mai interesante oferte la televizoare.

eMAG – televizoare ieftine de Black Friday 2017

Televizor LED Smart Samsung, 125 cm, 4K Ultra HD – eMAG

Televizor LED Smart Samsung 4K - oferta eMAG de Black Friday 2017

Televizor LED Smart Samsung 4K – oferta eMAG de Black Friday 2017

Dacă îți dorești un televizor smart, LED, ultra HD, 4K sau o plasmă, vezi toate ofertele de televizoare de Black Friday 2017, de la eMAG.

Televizoare ieftine evoMAG, de Black Friday 2017

Televizor LED Samsung 71 cm (28″) HD – evoMAG

Televizor LED Smart Samsung 4K - oferta evoMAG de Black Friday 2017

Televizor LED Smart Samsung 4K – oferta evoMAG de Black Friday 2017

Dacă îți dorești un televizor smart, LED, ultra HD, 4K sau o plasmă, vezi toate ofertele de televizoare de Black Friday 2017, de la evoMAG.

Promotii televizoare Flanco, de Black Friday 2017

Televizor Smart LED, LG, 123 cm, Ultra HD 4K – Flanco

Televizor LED Smart Samsung 4K - oferta Flanco de Black Friday 2017

Televizor LED Smart Samsung 4K – oferta Flanco de Black Friday 2017

Dacă îți dorești un televizor smart, LED, ultra HD, 4K sau o plasmă, vezi toate ofertele de televizoare de Black Friday 2017, de la Flanco.

Televizoare ieftine sub 400 RON

Goana după televizoare ieftine, smart TV, 4K sau chiar plasme continuă de Black Friday 2017 și pentru produse cu prețuri sub 400 de lei. Reducerilor marilor magazine online sunt generoase, iar ofertele par să fie de nerefuzat.

Astfel, dacă îți dorești un televizor nou de sărbători, pe care să nu dai o grămadă de bani, dar care să fie de calitate, poți profita de ofertele marilor retaileri, pregătite special pentru Black Friday 2017.

Televizoare ieftine sub 400 RON de la eMAG

Oferta de televizoare, dar și de multe alte produse este una generoasă la e MAG. La eMAG găsești oferte de televizoare ieftine sub 400 RON. eMAG și-a anunțat lista de produse cu reduceri, iar printre produse se regăsesc chiar și autoturisme, lingouri de aur sau diverse vouchere. Vezi lista completă de produse cu reduceri de Black Friday 2017, de la eMAG.

Televizoare ieftine sub 400 RON de la evoMAG

evoMAG are televizoare ieftine sub 400 de lei, smart TV-uri sau televizoare HD, unele având stoc limiat.

Televizoare ieftine sub 400 RON de la Flanco

Flanco are oferte de televizoare ieftine sub 500 și chiar sub 400 de lei, aparate pe care le poți achziționa la prețuri promoționale în această perioadă.

Plata în rate la eMAG, de Black Friday 2017

Pe lângă cardul de cumpărături eMAG, clienții vor putea profita de ofertele de Black Friday prin alegerea metodei de plată care îi avantajează cel mai mult. Toate cardurile de cumpărături Raiffeisen Bank beneficiază de 60 de rate fără dobândă.

De asemenea, produsele de Black Friday vor putea fi plătite și cu ajutorul celorlalte carduri de credit emise de băncile și instituțiile financiare partenere, cu beneficii de la 12 până la 24 de rate fără dobândă.

eMAG – opțiuni de livrare, de Black Friday 2017

Anul acesta, clienții vor avea mai multe opțiuni de livrare a produselor și vor putea opta pentru a-și primi coletele de la curier, de a le prelua din cele 15 showroom-uri eMAG sau din cele 600 de puncte de livrare deschise în parteneriat cu Poșta Română.

Ce mai trebuie să știi despre comenzile online și livrarea de Black Friday 2017

 

Verifică, înainte de a trimite comanda, dacă prețul fiecărui produs din coșul de cumpărături este același cu prețul redus indicat atunci când ai ales produsul. Deschide coletul în prezența curierului și, în caz că acesta nu corespunde, trimite-l înapoi. Ai grijă să menționezi pe documentele de transport motivul refuzului.

Utilizează cardul pentru a face plata, dacă faci cumpărături online.

Orice produs comandat online poate fi returnat retailer-ului în maximum 14 zile, dacă nu ești mulțumit de el, fără să invoci vreun motiv anume și să-ți primești banii înapoi.

Comerciantul are obligația de a-ți livra produsul în maximum 30 de zile sau mai puțin, dacă ați căzut de acord asupra acestui aspect. Dacă termenul de livrare nu este respectat, puteți stabili, de comun acord, o nouă dată de livrare. Dacă nici această dată nu este respectată, ai dreptul la rezoluţiunea sau rezilierea contractului. În acest caz, agentul economic este obligat să îți returneze banii în cel mult 7 zile.

Citește și:
Cum să te ferești de țepe de Black Friday 2017

Vacanțe reduse de Black Friday 2017

 Lista magazinelor participante la Black Friday 2017

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!