Începe Târgul de Carte Gaudeamus 2010

De Nicoleta Galeteanu pe

Începând cu 18 noiembrie, Târgul de Carte Gaudeamus îşi aşează din nou cărţile pe masă pentru cititorii săi fideli, cărora le-a pregătit mii de volume de colecţie…
 …apariţii editoriale proaspete şi evenimente de neratat.

Timp de cinci zile, între între 18 şi 22 noiembrie, cea de-a 17-a ediţie a Târgului de Carte Gaudeamus, te invită la Pavilionul Central Romexpo din Capitală, să răsfoieşti cele mai proaspete cărţi ale editurilor, din domeniul editorial şi educaţional, precum şi la numeroasele evenimente pe care le-a pregătit în acest an.

În plus, începând cu acest an, Târgul Gaudeamus va avea, la fiecare ediţie, un invitat de onoare, pentru cooperare pe piaţa cărţii, anul acesta fiind Belgia – Wallonie Bruxelles International.

Potrivit organizatorilor, preşedintele de onoare al evenimentului din acest an va fi filologul belgian Jaques Dubois, profesor de literatură modernă la celebra  Universitate din Liège, cunoscut pentru studiile sale de specialitate despre romanele poliţiste.

Biletul la Târgul de Cartea Gaudeamus costă 4 lei, iar abonamentul, valabil pentru toate cele cinci zile, costă 10 lei, bani care vor constitui premiul unei tombole, potrivit organizatorilor.

Foto: Agerpres 

Prințul Louis împlinește un an. Ce fotografii au publicat Ducii de Cambridge

Prințul Louis împlinește un an. Ce fotografii au publicat Ducii de Cambridge