Mai multe bilete la Ciuc Summer Fest

De Nicoleta Galeteanu pe

Cel mai mare festival al lunii iulie, Ciuc Summer Fest a suplimentat numărul de locuri şi bilete, ca urmare a solicitărilor mari din partea fanilor Faithless, Gary Moore sau Pink Martini.

Potrivit organizatorilor, cele mai multe bilete s-au vândut pentru zilele 16 şi 17 iulie, când capetele de afiş sunt Faithless şi Pink Martini, precum şi pentru concertul pe care Gary Moore îl va susţine pe 18 iulie, biletele fiind deja epuizate la Gazon A şi Tribuna Vip.

Astfel, cu mai puţin de trei săptămâni înainte de festival, organizatorii vor reamenaja spaţiul complexului Zone Arena pentru a primi mai mulţi spectatori în toate cele trei zile de concerte.

De asemenea, biletele pentru Ciuc Summer Fest vor fi disponibile în toate categoriile pe toată durata festivalului, dar la preţuri mai mari.
Astfel, acestea vor costa 110 de lei (Gazon B), 180 lei (Gazon A) şi 240 lei (Tribuna VIP), în loc de 90, 160 de lei şi respectiv 220 de lei.

Ciuc Summer Fest se desfăşoară în perioada 16 – 18 iulie şi include nume precum Faithless, Pink Martini, Gary Moore, Şuie Paparude, Urma, Viţa de Vie, Kumm sau L’orchestre de Roche.

Foto: NorthFoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro