Spune-mi ce ojă porți și-ți spun ce fel de persoană ești

De Adina Radu, pe Ultimul update Luni, 21 martie 2022, 14:28
Crezi că oja pe care ai ales-o la când ți-ai făcut manichiura este doar o întâmplare? Culoare ojei pe care o folosești cel mai des arată ce fel de om ești.
  • Oja ta preferată este roșie

Ești o persoană puternică. Culoarea seducției te prinde foarte bine. Roșu este culoarea ce simbolizează pasiunea, dragostea, puterea, determinarea și independența.

  • Oja ta preferată este roz


Ești o persoană romantică. Tu crezi în dragoste, familie și prieteni. Rozul calmează și aduce stabilitate.

  • Oja ta preferată este galbenă

Ești o persoană sociabilă. Pentru tine roșul este plictisitor, negrul prea melancolic și griu-ul îți aduce aminte de bunica. Îți place atenția și nu îți este rușine să admiți că vrei să fii în centrul atenției. Galbenul este prima culoare recunoscută de creier. Această culoare este simbolul înțelepciunii, al voioșiei, al fericirii și a speranței.

  • Oja ta preferată este portocalie

Ești o persoană extrovertită. Ești prietenoasă, optimistă și prețuiești timpul alături de cei dragi. Portocaliul simbolizează creativitatea și energia.

  • Oja ta preferată este albă

Ești o persoană independentă. Cauți armonia și perfecțiunea. Nu îți place să rămâi ancorat în trecut și te gândești cu speranță la viitor.

  • Oja ta preferată este neagră

Ești o persoană dinamică, independentă și determinată. Îți place controlul pentru că vrei să te simți în siguranță. Această culoare simbolizează misterul, necunoscutul și puterea.

  • Oja ta preferată este albastră

Ești o persoană pe care te poți baza. Inspiri încredere, responsabilitate și familiaritate. Albastrul este culoarea relaxării.

  • Oja ta preferată este verde

Ești o persoană creativă. Prietenii tăi au încredere în tine pentru că ești o persoană devotată și grijulie. Verdele este culoarea stabilității și a echilibrului.

  • Oja ta preferată este mov

Ești o persoană spirituală. Unghiile tale mov sunt semn că ești o persoană care apreciază luxul și oamenii integri. Sensibilă și inteligentă impresionezi în orice situație. Movul este culoarea meditației.

Sursa foto 123rf

Citește și Și-a dat cu 116 straturi de ojă pe unghii. Rezultatul este uluitor

Citește și Cum aplici oja pe unghii fără să îți murdărești degetele! Un truc foarte simplu!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!