Ce spun alunițele din naștere despre viața ta

De Consuela Stratulat, pe

Alunițele sunt considerate semne de frumusețe, însă în multe culturi sunt indicii despre cum va fi viața ta. Culoarea și mărimea lor îți pot spune dacă sunt norocoase sau îți vor aduce ghinion. Află ce spun alunițele din naștere despre viața ta.
Alunițe pe umeri, în față – viața este pentru tine o adevărată provocare și uneori nu va fi ușor. Dacă alunița este roșie, însă, nicio întâmplare nu va fi foarte grea.
Dacă le ai în aceeași zonă, dar pe spate, înseamnă că vei avea o căsnicie cu probleme.

Alunițe la baza gâtului

Dacă ai o aluniță la baza gâtului, în zona traheei, înseamnă că te stresezi foarte ușor. Învață să te relaxezi și nu mai lua toate lucrurile în serios.

Aluniță pe braț, un pic mai jos de umăr

Ești o persoană ocupată și populară. Acțiunile tale sunt eficiente și multe persoane te plac. Ai șanse mari să ajungi într-o poziție înaltă, cu multe responsabilități, datorită abilităților tale de a face conexiuni.

Aluniță pe piept, aproape de gât

O aluniță în această zonă este un avertisment că ar trebui să fii mai atent la obiceiurile culinare. Dacă este deschisă la culoare, însă, înseamnă că ai, deja, un partener care te iubește foarte mult.

Aluniță deasupra sânilor

Acesta este un semn că îți vei asuma responsabilitatea îngrijirii familiei tale. Indică, de asemenea, că vei fi foarte bun la asta și vei fi răsplătit, mai târziu, pentru dragostea pe care le-ai arătat-o celorlalți.

Aluniță între sâni

Dacă ai o aluniță în această zonă, înseamnă că ești o persoană foarte ambițioasă și ai planuri mari în viață. Dacă ai mai multe alunițe în același loc, ai toate șansele să devii o persoană cunoscută.

Aluniță în capul pieptului

O persoană cu un astfel de semn este generoasă și blândă, corectă cu ceilalți, motiv pentru care inspiră încredere.

Aluniță în zona buricului

Acesta este un semn că viața ta va fi ușoară. Vei avea parte de suportul celorlalți și te vei simți mereu în siguranță. Este una dintre cele mai norocoase alunițe.

Aluniță deasupra organelor genitale

O aluniță în această zonă este semn că ai capacitatea de a aduna bogății în viață. Dacă îți atinge buricul, înseamnă că vei avea foarte multe bunuri materiale.

Aluniță pe organele genitale

Dacă ai o aluniță pe organele genitale înseamnă că ești o persoană foarte pasionată și ai un libido ridicat.

Aluniță pe sâni

Copiii tăi vor fi foarte ascultători și îți vor aduce multă fericire. Vei fi foarte mândru de ei.

Alunițe sub sâni

Vei avea o viață bună și totul va fi ușor pentru tine. Vei ajunge acolo unde îți vei dori, dar vei avea parte de surprize în timpul călătoriei tale spre vârf.

Alunițe în zona taliei

Ești o persoană frumoasă, iar partenerul tău va avea, de asemenea, un chip frumos.

Alunițe pe braț, între cot și umăr

Îți vei iubi copiii, iar ei se vor simți în siguranță cu tine. Vei avea o legătură apropiată cu ei.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2