Sporturi nautice şi băi de soare în Olympic Beach

De Unica.ro, pe

Olympic Beach este o staţiune care a câştigat în ultima perioadă tot mai mult teren în rândul pasionaţilor de sporturi nautice, fiind perfectă graţie plajelor lungi şi a apelor cristaline cu valuri mari.

Sporturi nautice

În Olympic Beach, considerată perla staţiunilor de pe litoralul Greciei de Nord, plajele cu nisip galben foarte lungi şi apele adânci sunt ideale pentru cei care vor să facă parasailing, schi nautic sau snorkeling. În timp ce adrenalina este la cote maxime peisajele de un verde luxuriant ale staţiunii întregesc un cadru de vis.

Pentru cei care iubesc drumeţiile montane graţie faptului că staţiunea se află în apropierea Muntelui Olimp, nici acestea nu lipsesc de pe lista cu cele mai accesate sporturi pe care să le faci aici. Olympic Beach este asemănată deseori cu Paralia datorită plajelor, a restaurantelor în care angajaţii vorbesc foarte bine limba română dar şi graţie facilităţilor foarte bune de cazare.

Băile de soare nu lipsesc nici în acest loc grecesc, iar turiştii care iubesc nuanţele arămii ale pielii se vor alege cu cel mai frumos bronz din Grecia.

Plimbări către Salonic

Dacă te afli în Olympic Beach şi nu ai mers către oraşul Salonic atunci este o mare pierdere. În Salonic sunt o mulţime de biserici, muzee, şi locuri interesante pe care le poţi vizita. Unul dintre cele mai importante lăcaşuri de cult este Moscheea Alatza Imaret ce datează din secolul XV când invaziile turceşti au pus stăpânire pe locurile sfinte de aici. Este o construcţie multicoloră în care sunt organizate anual diferite expoziţii de artă, iar intrarea în acest edificiu este gratis.

Tot în Salonic vei putea vedea Biserica Profetului Ilie care face parte din patrimoniul mondial UNESCO. Este unul dintre cele mai vechi lăcaşuri de cult religios din Salonic, datând din secolul XIV. Construcţia este asemănătoare bisericilor de pe Sfântul Munte Athos, în stil bizantin, iar intrarea este liberă.

Madalina Isar

Sejur Olympic Beach Grecia
Vila Ikaros- de la 168 euro/persoana, 7 nopti de cazare cu self catering, transport cu autocarul, transferuri, asistenta turistica. Detalii pe www.besttourism.ro, call center 031/2263325

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!