Soțul a furat eșarfa de 500$ a soției pentru a o face cadou amantei. Apoi au intervenit prietenele femeii

De Amelia Matei, pe Ultimul update Marți, 08 martie 2022, 14:46
Heather și Joe erau împreună de opt ani, înante ca el să înceapă să își înșele soția cu altă femeie. Cei doi au împreună opt copii, dar Joe a ales să o părăsească pe Heather în timp ce aceasta era însărcinată. Și de parcă nu ar fi fost suficient, i-a luat eșarfa soției, care valora nu mai puțin de 500$, pentru a o face cadou amantei sale.

Citește și – Scrisoarea unei amante către toate femeile măritate

Dar prietenele lui Heather au reușit să o recupereze. Amicele ei, Brooke și Vanessa, au creat o adevărată isterie pe pagina „Go Fund Me” în încercarea de a recupera eșarfa, făcând publică povestea dintre Heather și Joe.

Heather a trecut peste momentul divorțului. Și-a găsit locul de muncă la care visa, copiii se descurcă bine la școală și chiar plănuiește o vacanță în Mexic. Dar prietenele ei știu că Heather nu merita să fie tratată astfel de soțul ei și au hotărât să facă ceva pentru femeia care pune mereu nevoile celorlalți pe primul loc.

„Să crești opt copii este costisitor, iar Heather nu este genul de femeie care să risipească banii pe haine scumpe și lucruri inutile. Cu excepția eșarfei ei de designer. O împrumuta și fiicelor ei pentru că aveau grijă de ea. Apoi a dispărut, iar vinovatul este Joe”, au povestit Brooke și Vanessa.

„Am hotărât să înlocuim eșarfa pentru că ea nu își va mai cumpăra niciodată una la fel”, au continuat prietenele ei.

Campania și-a atins scopul în mai puțin de o zi, devenind virală pe Internet. Brooke și Vanessa au reușit să strângă cei 500$ în urma acestei campanii și să îi cumpere lui Heather o nouă eșarfă, la fel ca cea care i-a fost furată.

„Mulțumim tuturor celor care au contribuit la această campanie. Desigur, este de la sine înțeles că această campanie nu a fost doar despre eșarfă. A fost pentru a-i demonstra prietenei noastre că nu contează cine te rănește în viață, dacă cineva este mereu acolo pentru tine care să te ridice”, au spus Brooke și Vanessa.

Citește și – Nevasta a crezut că este înșelată, dar adevărul era cu totul altul

Foto – Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!