(P) Pasionată de reduceri? Află care sunt capcanele reducerilor de sezon şi cum te fereşti de ele

De Unica.ro, pe

Reduceri de până la 60%. Lichidare de stocuri, totul redus cu până la 90%. Sună cunoscut? Campaniile cu promoţii au rolul de a trezi în fiecare instinctul de achizitor de succes şi de vânător de discounturi şi sunt cu atât mai eficiente cu cât nu poţi încerca produsul în cauză.
Află pe SigurantaFinanciara.ro toate detaliile care te-ar putea interesa, înainte să intri în goana după reduceri.
Câţi profită de sezonul reducerilor pentru a cumpăra produse mult dorite şi câţi cumpără în această perioadă din impuls, doar pentru că un anumit produs este mai ieftin? Experţii sunt de părere că amânarea unei achiziţii este cel mai bun mod de a-i verifica oportunitatea, o metodă însă destul de dificil de aplicat câtă vreme majoritatea campaniilor de reduceri te atrag cu mesaje puternice şi procente consistente afişate pe vitrine.
SigurantaFinanciara.ro îţi oferă câteva sfaturi utile pentru perioada reducerilor. În primul rând, nu cumpăra orice doar pentru că este „redus”. La preţuri egale, un articol de care nu ai nevoie, vândut cu un discount de 40%, este mai scump decât unul care ţi-ar fi util redus cu numai 20%. Totodată, urmăreşte evoluţia preţurilor produselor dorite în ultima perioadă, s-a mai întâmplat ca marile reduceri să fie posibile din cauza unor majorări discrete de preţuri pe ultima sută de metri. Întotdeauna compară ofertele mai multor retaileri pentru produsele vizate, citeşte review-uri pe internet despre calităţile lor şi decide responsabil achiziţia chiar dacă e sezon de reduceri.
Cu www.SigurantaFinanciara.ro, centrul tău complet de resurse de educaţie financiară şi antreprenorială oferit cu susţinerea Provident Financial România, poţi compara preţurile produselor de pe piaţă, discounturile şi acele promoţii care se potrivesc cel mai bine bugetului tău. În plus, SigurantaFinanciara.ro te ajută să câştigi cunoştinţe despre bugetul personal şi despre cum să gestionezi şi optimizezi veniturile şi cheltuielile, astfel încât să poţi economisi cât mai mult în fiecare lună. Găseşti pe site ponturi despre cum să faci cumpărături inteligent şi sfaturi despre cum să investeşti pentru a asigura un trai confortabil ţie şi familiei tale, dar şi ştiri financiare şi informaţii de ultimă oră despre finanţele personale.
Află pe SigurantaFinanciara.ro cum să-ţi gestionezi eficient bugetul lunar al familiei, cum să-ţi sporeşti economiile şi cum să le investeşti pentru a-ţi maximiza venitul lunar, dar şi informaţii despre evoluţia economiei sau a puterii de cumpărare a românilor, astfel încât să poţi lua cele mai bune decizii financiare. Accesează centrul tău complet de resurse de educaţie financiară şi antreprenorială şi descoperă cum obţii siguranţa financiară!
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!