Shakira: „Pique este soarele meu”

De Erika Chivu pe

După luni de speculaţii privind relaţia ei cu Gerard Pique, Shakira recunoaşte în sfârşit pe Twitter că are o relaţie cu fotbalistul, postând o imagine foarte sugestivă.
„Les presento a mi sol” – „El este soarele meu” – a scris Shakira pe Twitter, postând şi o fotografie în care este îmbrăţişată de Gerard Pique. Astfel, cântăreaţa pune capăt speculaţiilor privind existenţa unei relaţii mai mult decât amicale între ea şi fotbalistul de la FC Barcelona.

Zvonurile privind relaţia celor doi au apărut încă din timpul Cupei Mondiale de Fotbal, care a avut loc anul trecut în Africa de Sud. Atunci, Shakira a interpretat melodia oficială a competiţiei, „Waka, waka„, iar Pique a fost unul din fotbaliştii care au apărut în videoclip.

În plus, cei doi s-au văzut în pauzele dintre meciuri, potrivit presei, deşi cântăreaţa avea încă o relaţie cu Antonio de la Rue, fiul unui fost preşedinte columbian.

La începutul lui 2011, Shakira şi Antonio au luat o „pauză” după 11 ani de relaţie. Pauza s-a transformat curând într-o despărţire definitivă, mai ales că ziarele de scandal erau pline de imagini cu Shakira alături de Pique.

Invitat în emisiunea sportivă a Sarei Carbonero, fotbalistul spaniol a declarat că melodia lui preferată este „Waka, waka”, iar cântăreaţa pe care o admiră cel mai mult este Shakira. La scurt timp, artista a anunţat în mod oficial relaţia ei cu Pique, pe Twitter.

Shakira: "Pique este soarele meu"

Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro