Mesaje şi urări de Sfinții Constantin și Elena. Trimite felicitări sărbătoriţilor

De Unica.ro pe
Ai prieteni cu numele de Constantin, Elena, Nuți, Ileana, Lenuţa, Lena, Leana, Constantina, Constanţa sau Costel, Costică sau Costin? Suprinde-i cu aceste mesaje şi urări de Sfinții Constantin și Elena, simple şi frumoase, care le vor aminti cât de importanţi sunt pentru tine. Le poți posta pe Facebook sau le poți trimite prin sms. 

Dacă nu poţi oferi un buchete de flori, trimite-le sărbătoriţilor flori virtuale cu ajutorul felicitărilor create de noi special pentru Sfinţii Constantin şi Elena. Intră aici pentru a alege felicitarea preferată! Adaugă un mesaj simplu şi frumos, iar cei dragi vor fi cu siguranţă impresionaţi.

Mesaje şi urări de Sfinții Constantin și Elena pentru părinți

Fie ca această zi să-ţi deschidă poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu să-ţi dea un curcubeu la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, sănătate, împliniri şi multă iubire! La mulţi ani!

Îţi doresc ca de ziua ta să ţi se împlinească toate dorinţele, să fii fericit, iubit, să ai parte numai de raze de soare în viaţă şi îţi urez un sincer La Mulţi Ani!

La multi ani! Sfinții Constantin și Elena să te călăuzească mereu!

Îți place această felicitare? Completează formularul de AICI și trimite-o

mesaje-si-urari-de-sfintii-constantin-si-elena

Mesaje şi urări de Sfinții Constantin și Elena pentru prieteni

Cele mai calde gânduri şi urări de sănătate, fericire, bucurii şi împliniri. Să fii iubită şi fericită în fiecare moment al vieţii tale. La mulţi ani!

La mulţi ani cu ocazia zilei de „Sfinţii Constantin si Elena”! Sa ai parte de bucurii şi împliniri!

Mesaje şi urări de Sfinții Constantin și Elena pentru colegi

Pentru tot ceea ce ai încercat să faci până acum şi nu ţi-a ieşit, pentru tot ce ai construit dar s-a ruinat, pentru tot ce ai căutat în zadar şi nu ai găsit, azi ai voie mai mult ca oricând să crezi într-o minune. Este ziua ta şi numai a ta. Azi trebuie să crezi în visele tale! La mulţi ani!

Un zâmbet are puterea de a îndrepta totul şi de a umple totul de lumină. Sper să ai parte de cât mai multe zâmbete în viaţă. La mulţi ani!

Te felicit cu ocazia zilei de naştere şi îţi urez un cer senin, un soare strălucitor, fericire deplină şi tot ceea ce este mai pur şi mai luminos!

Îți place această felicitare? Completează formularul de AICI și trimite-o

mesaje-si-urari-de-sfintii-constantin-si-elena-3Mesaje şi urări de Sfinții Constantin și Elena pentru haioaseLa mulţi Ani si sa ai parte de un ocean de sanatate, un munte de noroc si un camion cu bani!

Mulţi ani să trăieşti dragă Elena şi niciodată să nu te gândeşti să îmbătrâneşti pentru că viaţa e frumoasă şi merită trăită!

La Mulţi Ani Constantine şi sper sa se spargă conducta fericirii pe strada vieţii tale.

Mesaje şi urări de Sfinții Constantin și Elena pentru în versuri

La mulţi ani cu sănătate/ Sa iti dea Domnul tot ce doreşti,/ Zile senine si fericire,/ Elena/Constantin, sa ne trăieşti!

Hai noroc și voie bună,/ Sa petrecem impreuna,/ C-astazi este o zi mare,/ Si-i motiv de sarbatoare./ La multi ani Constantin/Elena!

Îți place această felicitare? Completează formularul de AICI și trimite-o

mesaje-si-urari-de-sfintii-constantin-si-elena-2

Mesaje şi urări de Sfinții Constantin și Elena pentru soț/ soție/ iubit/ iubită

De fiecare dată când te uiţi la aceste flori să ştii că cineva, departe, se gândeşte la tine. Aş vrea să fie mai multe moduri în care să-ţi spun cât însemni pentru mine. Îţi trimit câte un sărut ascuns în petalele fiecărei flori!

Dragul meu, cu ocazia acestei zile, îţi urez sa fii mereu sănătos, energic si plin de bucurie. La mulţi ani!

Cu ocazia zilei onomastice, vreau să îţi spun că pentru mine reprezinţi totul în viaţa şi ca sufletul meu îţi doreşte numai fericire şi împliniri!

Cine au fost Sfinții Constantin și Elena

Sfântul Constantin a fost fiul împăratului Constantius Chlorus și al Elenei. S-a născut la 27 februarie 272, în cetatea Naissus (astăzi, Nis, in Serbia). După moartea tatalui sau din 304, a fost proclamat împărat. Intra în conflict cu Maxentiu, fiul imparatului Maximian, pentru ca acesta dorea să ocupe funcția pe care el o deținea, scrie crestinortodox.ro.

În ziua premergatoare luptei cu Maxentiu, în anul 312, Constantin a văzut pe cer o cruce luminoasă și o inscripție: In hoc signum vinces (prin acest semn vei birui). Noaptea, în vis, i se descoperă Hristos și-l îndeamnă să pună semnul sfintei cruci pe toate steagurile armatei sale. Constantin va ieși biruitor din luptă.

Împărăteasa Elena, mama Sfântului Constantin, este cea care a descoperit pe dealul Golgotei, crucea pe care a fost răstignit Hristos. A zidit Biserica Sfântului Mormânt, Biserica din Bethleem, pe cea din Nazaret și multe alte locașuri.

Foto: felicitări unica.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro