3 semne că nu ești pentru prima dată pe Pământ

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Joi, 23 aprilie 2015, 17:08
Reîncarnarea a fost dintotdeauna un subiect controversat, dar există dovezi care te pot convinge că ai mai trăit și în alte vremuri. Vezi dacă și când ai mai trăit pe Pământ și cum poți să-ți dai seama dacă asta nu este prima ta viață.

Citești bine oamenii

Dacă încă de la o vârstă fragedă erai în stare să înțelegi cu cine ai de-a face, ce oameni erau prieteni adevărați și de la care trebuia să te aștepți la trădare, poate că este vorba de experiență din alte vieți.

În plus, cei care au mai avut alte vieți și s-au reîncarnat au un talent deosebit pentru a descifra ce fel de viață duce un om, ce muzică ascultă, ce mâncare preferă și ce face în timpul liber după o simplă imagine sau la primul contact.

Dacă ai impresia că ai un fel de software care îți citește totul despre o persoană atunci când o întâlnești prima dată, este mai mult ca sigur că ai făcut asta de multe ori în viețile anterioare.

Nu ești tocmai normal

Mulți oameni au senzația că nu au ce căuta în lume alor, că nu știu cum să se poarte și nu înțeleg oamenii ca specie.

Dacă ai multe așa numite ciudățenii, dacă tot ce face este adesea catalogat drept ciudat și nenatural, poate este pentru că ție îți este greu să fii normală în mod natural.

Poate pentru că ai accesat o inteligență dată de numărul mare de vieți anterioare, acum ți se pare nenatural și ciudat să te limitezi la un corp și o existență obișnuită.

Dacă într-un grup în care se discută despre vreme, tu vii și întrebi ceva legat de încălzirea globală, sau dacă ai interes bizare și greu de înțeles pentru ceilalți, s-ar putea să fii un suflet bătrân.

Ai un suflet matur

Chiar dacă ești o persoană tânără, oamenii au venit dintotdeauna la tine pentru sfaturi? Poate că este vorba de intuiție sau de faptul că tu chiar ai experiență de viață, doar că nu din viața asta neapărat.

Sfaturile pe care le dai sunt bune pentru că nu ești doar o persoană deșteaptă, ci ai și inteligență emoțională și înțelegi altfel lumea din jurul tău.

Sursa foto suflet despărțit de corp: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!