Școala InLight lansează Adevărul Scenic

De Dana-Ruxandra Panghe pe
Școala InLight lansează „Adevărul Scenic“, o serie de evenimente Q&A cu specialiști din teatru și cinematografie, dedicate atât celor din industrie, cât și celor interesați de acest domeniu.

O dată pe lună, școala de teatru și film InLight organizează discuții relaxate și pline de însemnătate, care vor aborda adevăruri și mituri despre film și teatru. Aceste sesiuni vor dura aproape două ore, iar participanții vor putea intra în dialog cu invitații. Cei mai timizi pot trimite întrebări și pe pagina oficială de Facebook InLight și câteva dintre ele vor fi selectate pentru Q&A.

Școala InLight lansează Adevărul Scenic

Invitatul care lansează „Adevărul scenic” este Vlad Ivanov. Probabil cel mai cunoscut actor român în țară și în străinătate, Vlad Ivanov va fi prezent pe 25 martie la evenimentul organizat de InLight, la sala mare a teatrului UnTeatru, de la ora 20:00, pentru o discuție relaxată despre adevăr și mit în film și teatru.

„Marele actor si profesor Dem Rădulescu spunea cu mult umor inteligent: <> Aşadar, pe 25 martie, seara, haideţi să ieşim în oraş şi să aflăm câte ceva despre teatru, film şi, nu în ultimul rând, despre noi, într-o discuţie deschisă şi prietenească. Pentru că niciodată nu se ştie cine dă şi cine primeşte“, a declarat Vlad Ivanov.

 

***

Scoala de actorie InLight a fost fondată în anul 2011. De atunci, peste 700 de elevi au absolvit cursurile în cadrul școlii, jucând în peste 70 de spectacole care au avut loc în teatre precum UNATC, Teatrul Apropo, Teatrul de Artă, Godot Cafe-Teatru și Teatrul Unteatru.

În cei aproape 8 ani de existență, școala de actorie a produs 3 scurtmetraje și a fost co-producător pentru lungmetrajul “Ilegitim” în regia lui Adrian Sitaru, film ce a fost selectat in cadrul festivalului “Berlin International Film Festival – 2016” unde a fost premiat cu C.I.A.C.E. AWARD (Confederatia Internationala a Cinematografelor de Arta).

Distribuția filmului a avut în mare parte actori absolvenți ai școlii de actorie InLight.

Publicații precum Le Figaro, Cineuropa sau Screen International au admirat jocul actorilor: “Sitaru susținut de o distribuție remarcabilă” sau “Actorie stelară”, sunt doar câteva din descrierile regăsite în presa internațională.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro