ROMÂNII AU TALENT: Vezi ce concurenţi AU SURPRINS juriul în cea de-a şasea ediţie a preselecţiilor!

De Unica.ro pe

Locurile sunt din ce în ce mai puţine, iar talentele continuă să uimească atât juriul, cât telespectatorii.
ROMÂNII AU TALENT: Vezi ce concurenţi AU SURPRINS juriul în cea de-a şasea ediţie a preselecţiilor!

În această seară, o nouă ediţie a show-ului de la ProTV a adus în lumina reflectoarelor oameni capabili de lucruri incredibile, oameni care au stârnit valuri de admiraţie, dar şi hohote de râs.

Un nou magician de excepție a NĂUCIT-O pe Andra! A făcut-o să exclame: „VREAU ȘI EU”

Unul dintre cei care a urcat pe scenă „Românii au talent” a fost Andrei Crăciun. Programator in viata de zi cu zi, magicianul Andrei Craciun i-a „citit” gandurile Andrei, s-a jucat cu simturile lui Smiley si ale lui Pavel si l-a facut pe Andi sa declare: „Eu cred ca el stie raspunsurile noastre dinainte de a se prezenta la preselectie”, acelea fiind trei de „Da” pentru numarul fascinant prezentat.

După Gigel Frone, a apărut la „Românii au talent” a apărut Fronica. Crezi că seamănă?

Emisiunea „Românii au talent” a fost cea care l-a lansat pe inegalabilul Gigel Frone, iar acum o doamnă a încercat să-i calce pe urme.Supranumită „Fronica”, ea a încercat să demonstreze că seamănă cu Gigel Frone nu numai la înfățișare, ci și la talent. „Am stilul lui Frone, dar nu l-am învățat, m-am născut așa”, a susținut femeia. Din păcate, ea nu a reușit să-i convingă pe jurați că poate să meargă mai departe în concurs.

Vezi mai multe pe Libertatea.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro