Rod Stewart, în concert la Bucureşti

De Nicoleta Galeteanu, pe

Cunoscutul cântăreţ de rock al anilor ’60, Rod Stewart, revine, în vara acestui an, în România. Potrivit site-ului său oficial, artistul se pregăteşte de un turneu de mare anvergură…
… urmând să concerteze în Stockholm, Londra şi Tel Aviv. În România, celebrul rocker britanic va concerta, pe 29 iunie, pe Stadionul „Iolanda Balaş-Soter”(Stadionul Tineretului) din Capitală, biletele fiind deja puse în vânzare.
 
Cu o frumoasă carieră de 50 de ani, nu de puţine ori hiturile artistului s-au aflat pe primele locuri în topurile internaţionale. „Have I Told You Lately”, „Sailing” sau „Maggie May” sunt unele dintre piesele care s-au bucurat de un succes răsunător în toată lumea.  

Cântăreţul îşi va promova şi ultimul album lansat – Soulbook. Materialul a apărut pe piaţă pe 26 octombrie 2009 şi conţine 13 piese.
 
Potrivit unui top alcătuit de Q Magazine, Rod Stewart s-a situat pe poziţia 33 în clasamentul celor mai buni 100 de cântăreţi din toate timpurile. Totodată, acesta este şi unul dintre cei mai bine plătiţi artişti din lume. Cel mai recent turneu, în 2007, i-a adus în conturi aproape 50 de milioane de dolari.  
 
Artistul a mai concertat în România în iulie 1995, alături de Joe Cocker şi Eros Ramazotti.

Ascultă „It’s the same old song”, una dintre melodiile de pe noul album al artistului – „Soulbook”.
 
Foto:
NorthFoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!