Restaurante cu program happy hour în Bucureşti

De Nicoleta Galeteanu, pe

Testate de mult de clientela din Occident, programele „happy hour” de care dispun restaurantele te ajută să economiseşti şi jumătate din preţul unui prânz în oraş.
Cu toate că discount-urile pe care le servesc localurile sunt îndestulătoare, clienţii nu se prea înghesuiesc la masă.

O soluţie „frământată” mai degrabă din cauza crizei de clienţi, tot mai multe restaurante ne deschid apetitul pentru meniurile happy hour şi cardurile de fidelitate. Cu reduceri de la 10% şi până la 50% în zilele speciale, ai face bine să profiţi de aşa oferte.

Casa MarieAan

Dacă eşti aproape de zona Mircea Vulcănescu, la Casa MarieAan poţi savura preparate spaniole din meniul happy hour.

Programul este valabil pe toată perioada lunii septembrie aşa că indiferent de ora la care iei masa, poţi să mănânci mai ieftin cu 10 la sută.

Restaurantul se află pe strada Crişana, numărul 21 şi ai face bine să păstrezi coordonatele şi de sărbători, când poţi profita de discounturi şi mai mari. De 1 mai, de exemplu, pentru o masă aici plăteai cu 50% mai puţin.

O omletă cu bureţi, creveţi şi somon costă 35 de lei, iar majoritatea preparatelor din meniul tapas bar costă 12 lei.

Ever Green

Restaurantul Ever Green, deschis în acest an în zona Titan, dispune de mai bine de o lună de program „happy hour”. Aici, poţi savura în fiecare zi preparate tradiţionale şi pizza aburindă scoasă din cuptor, iar nota de plată este cu 25% mai mică decât în restul timpului, dacă preferi să iei masa între 12.00 şi 16.00, de luni până vineri.

În plus, restaurantul oferă reduceri şi în weekend, când beneficiezi de discount de 15%, spun reprezentanţii localului. Ever Green se află pe strada Lucreţiu Pătrăşcanu.

Restaurantul Mandala

Cei care preferă să mănânce sănătos, restaurantul Mandala, unul dintre cele două localuri care servesc exclusiv preparate vegetariene, vine din această vară cu program de „Happy Hour”.

Aşadar, dacă ai poftă de o gustare lacto – ovo – vegetariană şi vegana, în fiecare zi, între orele 12 şi 17 după – amiaza, ai reducere de 10% la nota de plată.

Iar dacă te numeri printre clienţii fideli care trec frecvent prin zona Mântuleasa, discount-ul este valabil şi după orele „Happy Hours”.

Oraşul Interzis

Pentru cei cu pofte asiatice, restaurantul Oraşul Interzis propune, la rândul său, un meniu plin de bunătăţi din bucătăria chinezească pentru masa de prânz. Fructe de mare, peşte şi pui Sichuan, toate preparatele dispun de reducere de 20%, dacă ajungi între orele 12.30 şi 16.00. Aici, programul Happy Hour este valabil de luni până vineri.

Astfel, pentru o porţie de pui cu trei arome, care costă 26 de lei, vei plăti 21 de lei, iar pentru o farfurie de orez cu fructe de mare, aproximativ 12 lei, în loc de 14lei.

Programul Happy Hour este valabil aici de luni până vineri.

Foto: Shutterstock 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!