Remarcabil! Povestea tinerei fără adăpost care a fost admisă la Universitatea Stanford

De Adina Radu pe
Megan Faircloth a locuit prin diverse locuri din noiembrie 2015. Ea, surorile ei și mama lor au locuit pe la rude, în hoteluri sau în adăposturi.

Conform abcnews, fata de 17 ani asculta deseori piesa Gloriei Gaynor „I will survive” și se refugia în cărți ce descriau viața unor oameni care și-au depășit condiția.

Chiar dacă nu avea adăpost, Megan continua să meargă la școală.

“În fiecare zi, când mă întorceam de la școală, mama trebuia să conducă pentru a câștiga bani pentru o cameră de hotel. Ajungeam târziu, pe la 12 noaptea și atunci trebuia să îmi fac temele. Era obositor să fim pe drumuri toată ziua.”

Megan a declarat televiziunii ABC că ”Nu prea aveam bani pentru mâncare și era greu. Câteodată îmi făceam temele afara, în parc sau în mașina noastră. Era dificil, mai ales atunci când aveam nevoie să folosesc internetul.”

Munca și perseveranța lui Megan au meritat. Aceasta a terminat liceul cu prima medie. Chiar dacă are o viață plină de probleme, tânăra a excelat la școală și cel mai important a fost acceptată la Universitatea Stanford.

“Cel mai de jos moment a fost acela când eram afară și a început să bată vântul cu putere și să plouă. Încercam să îmi țin tema cu câteva cărți. Mi-am spus că ori e sfârșitul, ori e începutul bătăliei mele. ”

În 2015, Megan și familia ei trăiau într-o casă închiriată. Când a murit proprietarul, din cauza faptului că nu exista un contract de închiriere, ele au ajuns în stradă. În 3 zile au trebuit să părăsească locuința.

La puțin timp, mama lui Megan a început să aibă probleme de sănătate, a trebui să-și îndepărteze o tumoare. Recuperarea a fost anevoioasă și femeia nu a putut munci pentru a-și întreține copiii.

Megan nu a trecut nicio adresă pe formularul de înscriere la facultate.

Din 2016, familia lui Megan s-a mutat permanent cu o rudă.

Melva Faircloth, mama lui Megan a declarat că se bucură că fiicele ei și-au păstrat simțul umorului și au sprijinit-o în toată această perioadă grea. Melva e fericită că circumstanțele nefericite nu au afectat felul în care vede viața Megan și că ele nu au oprit-o să îți dorească să meargă la facultate.

Sursa foto Facebook

Citește și O tânără neîngrijită l-a rugat să îi cumpere un săpun. Apoi viața ei s-a schimbat radical

Citește și S-au cunoscut pe Internet, iar la prima întâlnire tânăra și-a scos peruca. Reacția bărbatului este de neprețuit

EXCLUSIV! Melania Medeleanu și băiețelul său pe coperta Revistei Unica

EXCLUSIV! Melania Medeleanu și băiețelul său pe coperta Revistei Unica