Studenţii au reduceri la biletele Ciuc Summer Fest

De Nicoleta Galeteanu pe

Ciuc Summer Fest se apropie cu paşi repezi de primul concert din 16 iulie dar până atunci îi va recompensa pe cei care şi-au făcut temele în acest an. Astfel, pentru elevi…
… şi studenţi înceheirea sesiunii de examene vine cu reduceri de până la 15 la sută pentru cele trei zile de concerte incendiare pe care le anunţă festivalul, Faithless, Pink Martini sau Gary Moore fiind cap de afiş în acest an.

Potrivit organizatorilor Emagic, toate categoriile de bilete vor fi mai ieftine cu 15 şi respectiv 20 de lei, după cum urmează: 75 de lei pentru Gazon B, de la 90 de lei preţ întreg, 145 de lei pentru Gazon A, de la 160 de lei, şi 200 de lei pentru un bilet cu loc la Tribună, în loc de 220 lei, preţ întreg.
Noua categorie de bilete la preţ redus va fi disponibilă doar miercuri, 14 iulie, la casele de bilete de la intrarea în complexul Zone Arena (bulevardul Barbu Văcărescu, numărul 313 – 321).Fiecare elev sau student poate achiziţiona maximum patru bilete, indiferent de categoria de preţ. Acest lucru este posibil numai în baza legitimaţiei de student sau a carnetului de elev vizat.În zilele de festival (16 – 18 iulie), biletele vor putea fi achiziţionate la 110 lei, 180 lei şi respectiv 240 lei.

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro