Ce vedem în weekend la TV

De TVmania, pe

Cel de-al zecelea sezon „Dansez pentru tine” este cap de afiş în programul TV din această seară. Sâmbătă revine Superman, iar duminică seara Sandra Bullock
vine pe micul ecran într-o comedie spumoasă.

Vineri:

Dansez pentru tine, Pro TV, 20.30: Stefan Bănică Jr. şi Iulia Vântur redeschid ringul visurilor pentru cel de-al zecelea sezon. Vedetele şi partenerii lor au de dansat stiluri în premieră pentru concurs. Dansul la bară, dansul în ploaie, street-dance-ul şi cabaretul sunt provocările sezonului. În amintirea ediţiilor trecute, puteţi revedea momente memorabile şi dansuri care au reuşit să-l ridice pe Mihai Petre în picioare. Printre vedetele din ring se numără Adela Popescu, Doiniţa Oancea, Jorge, Răzvan Fodor şi Bogdan Vlădău.

Sâmbătă:

Superman revine, Pro TV, 20.30: Bryan Singer, regizor şi co-scenarist al peliculei, îl readuce pe Clark Kent (Brandon Routh) pe ecrane, fără a relua însă aventurile din ecranizările precedente. Acţiunea se desfăşoară la cinci ani după faptele petrecute în ultimul din cele două filme în care Superman era jucat de Christopher Reeve.

Superman revine în Smallville, după ce plecase pe Krypton pentru a afla ce s-a întâmplat cu această planetă. Întors acasă, el află că pământenii încă au nevoie de protecţia lui, iar Lex Luthor (Kevin Spacey) caută metode de a pune stăpânire pe lume. În rolul Lois, Kate Bosworth. Filmul a primit două nominalizări pentru efecte vizuale, la Oscar şi BAFTA.  

Duminică:

Miss Agent Secret, 20.30, Acasă: Gracie Hart (Sandra Bullock) este un agent FBI renumit pentru comportamentul său cam agresiv. După moartea mamei sale, tot agent FBI, Gracie nu a mai pus preţ prea mare pe aspectul său fizic. De aceea, când este trimisă într-o misiune sub acoperire foarte specială după o ameninţare cu bombă, nimeni nu-i dă vreo şansă de izbândă. Nu de alta, dar trebuie  să participe la concursul de Miss Statele Unite pentru a dejuca planurile teroriştilor.      

Mai multe recomandări si un program TV complet găsiti pe www.tvmania.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!