Ce filme vedem în weekend la TV

De TVmania pe

Vineri avem o comedie spumoasă cu Owen Wilson în programul TV, şi, în cazul în care nu profitaţi de ultimul weekend al verii 2010 pentru a fugi pe malul mării, sâmbătă…
pe Acasă se difuzează o dramă romantică cu Mark Ruffalo în rol principal. Duminică, avem parte de un actor mai mult decât sexy pe micile ecrane: nu îl rataţi pe Hayden Christensen.

Vineri:

Spărgătorii de nunţi, Pro TV, 22.30: Jeremy Kelin (Vince Vaughn) şi John Beckwith (Owen Wilson), prieteni de-o viaţă, şi-au făcut un obicei din a agăţa femei la nunţile unde se autoinvită. Când William Cleary (Christopher Walken), secretarul Trezoreriei naţionale, face publică nunta fiicei sale, avocaţii nu pot rata evenimentul. Însă John face greşeala de a se îndrăgosti de Claire, sora miresei, iar Jeremy atrage atenţia unei femei pe care nu o vrea în preajmă.

Sâmbătă:

Nu mai locuim aici, Acasă, 20.30: Mariajul soţilor Terry (Laura Dern) şi Jack Linden (Mark Ruffalo) trece printr-o perioadă dificilă. El, profesor de colegiu, se simte foarte atras de Edith (Naomi Watts), frumoasa soţie a lui Hank Evans (Peter Krause), cel mai bun prieten al său. Iar Terry nu reuşeşte să fie o mamă bună sau să aibă grijă de treburile casnice. Mai mult, şi ea se simte atrasă de Hank, cu care chiar începe o relaţie extraconjugală. În curând însă, cele patru personaje află de infidelităţile partenerilor, şi fiecare reacţionează altfel. Un lucru este însă constant: toţi cer divorţul! Ce va rămâne însă din relaţiile lor amoroase sau din prieteniile lor este incert. Filmul a fost răsplătit la Festivalul de la Sundance, pentru scenariu, şi nominalizat la aceeaşi festivitate, la marele premiu al juriului, pentru regie.

Duminică:

Viaţa ca o casă, Pro Cinema, 22.00: Un arhitect de 45 ani, George Monroe (Kevin Kline), trăieşte într-un depozit, care trebuia de mult timp refăcut. Mai mult decât atât, despărţit de soţie şi înstrăinat de fiul său rebel, el află că este bolnav de cancer în fază terminală. În ultimele sale luni de viaţă, bărbatul se hotărăşte să trăiască alături de fiul lui, Sam (Hayden Christensen), împreună cu care vrea să construiască o casă de vis. Durerea omului o aduce aproape de el şi pe fosta lui soţie, Robin (Kristin Scott Thomas). În alt rol, Mary Steenburgen.

Mai multe recomandări şi un program TV complet găsiţi pe tvmania.ro

Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro