Unde te distrezi în această săptămână

De Nicoleta Galeteanu pe

În aşteaptarea Zilei Naţionale, pe care o petrecem, cum altfel, în stil românesc, oraşul te invită săptămâna aceasta la seri finlandeze, filme britanice şi ritmuri de fado.

Misia şi muzica fado la Bucureşti

Opera Naţională din Bucureşti te invită să asculţi una dintre cele mai bune voci ale muzicii fado din istorie.

Considerată urmaşa celebrei Amalia Rodriguez, Misia aduce pentru a patra oară tradiţia portugheză în România şi te invită să o cunoşti şi tu, fredonată într-un stil nonconformist, astăzi de la ora 20.00. Biletele costă între 70 şi 250 de lei.

Dacă e luni, e timpul să „fii british”, asta dacă eşti curioasă să vezi ce filme britanice îţi propune Muzeul Ţăranului Român astăzi de la 19.00. Până pe 20 decembrie, MŢR te aşteapă în fiecare zi de luni cu documentare britanice de excepţie, în cadrul proiectului „British Documentary”. Astăzi, în Studioul Horia Bernea urmăreşti „Beautiful young minds”, un film despre nişte tineri care se pregătesc pentru Olimpiada Internaţionala de Matematică.

Concerte aniversare

Marţi, cluburile îţi propun muzică autohtonă şi concerte aniversare de excepţie.

Astfel, de la ora 22.00, cei cinci membri ai trupei Byron te cheamă la aniversarea celor 4 ani de luptă împotriva live-ului prost, în Fabrica, iar în Mojo Club, Cristi Dumitrascu îţi propune o jumătate de seară de ritm&folk, începând cu ora 20.30.

Preţul unui bilet este de 15 lei, sau 10 lei pentru studenţi.

Vezi ce alte evenimente interesante au loc în această săptămână.

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Prințul Louis împlinește un an. Ce fotografii au publicat Ducii de Cambridge

Prințul Louis împlinește un an. Ce fotografii au publicat Ducii de Cambridge